![]() |
Re: Provocari
mai am barile si finish:D
|
aaaaa ma provoci? daca da astept pe privat ... dar te sfatuiesc sa te gindesti bine
|
uite ma simt ... marinimos iti dau 2 aaaaaaaaaa nu 3 masini avans
|
Ce masina ai ma ?(ct77pia)
|
ma dau eu cu tine ma pia.....vineri seara...sper sa nu mai uiti esp-ul pus.....nu o sa mai ai scuze
|
ma dau si eu cu el dar sa nu planga dupa aceea cand va auzi ca inca nu am carnet :D dar ma PIA de tine mai mult e gura cu DMX vrei de mult sa te faci dar ti-e frica, iti da rusine :D
|
deme vineri dar o facem cum tre cu start si 400 m ok 2 din 3 e bine si tu copile taci ca nu stii nimic |
:lol:
mai pia ce incordat esti... lasa baiatu` in pace :) ti`ai luat si tu in sf MASINA si gata esti suparat pe toata lumea? :lol: |
Quote:
Volvo ... Dar nu prea erau pretendenti atunci ... |
EDITAT :
Vezi ca o cam iei pe aratura ... si vorbeste asha cu aia de la tine din cartier sau cu cine iti permiti , OK ? |
bine bine te rog sa stergi ultimele 2 posturi, inclusiv asta.
|
ba da ce serios o iei....2din 3......in mod normal tre sa-mi dai una bucata masina cel putin....esti cu capu...era la caterinca....dar stii ca nu te refuz.....
|
stiu ca nu refuzi tacmai de aia esti "costi costita" (cine stie cunoaste) 87ADY vrei sa te scot pe interval????/ sau mai bine nu ca iar te faci praf ca atunci cu romeo ....
|
ce costi costita ma unflatule.....
|
plm ce are bidon mazgalit pe mina? acum te-ai prins sau tre sa iti mai dau o fisa?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:14. |
- Copyright 2026 4Tuning