![]() |
Re: Porsche 924
Quote:
|
Incredibil cum si-a batut cineva joc de o masina...
|
Am vazut si eu masina pe la Titan...acum nush dak asta e masina pe care am vazut-o,dar sunt sigur in proportie de 99%.Frumoasa...
|
ah vorbeai de mashina din primul post....da...i-a stricat farurile...aiurea...asha cum zici.
|
Quote:
|
ar iesi ceva frumos din ea.dar costa si bani::D oricum crek o sa fie un final fericit pt proprietar:P;)bafta in continuare;)
|
locul acestui porsche este la kitch tuning, absolut oribila
|
ABSOLUT DEZASTRU-HAHAAHH fratilor e nasoala rau
|
slimare...scuze daca te`am mai intrebat vreodata sau daca te`a mai intrebat careva...dar masina asta nu avea nr AR-XX-KID ? ca venise acu cativa ani in vl la mine la bloc masina aia si semana exact cu asta daca nu ma insel
|
cea portocalie e copie dupa cea galbena. AR-99-KID era acum catziva ani buni racheta prin tzara. Acum insa gusturile s-au rafinat shi modificarile aduse acum x ani nu mai satisfac ochiul. asta este riscul modificarilor...rishti sa faci ceva care tzine doar o scurta perioada de timp.
|
frumoasa masina . :d
|
Quote:
pff si la asta :lol: |
nu mah..ma refeream la 944 in general shi la mashina roshie din pozele postate ulterior pe topicu asta.
|
eleronu ala mi se pare cel mai criminal lucru de pe masina :D
|
Deci, dupa parerea mea, prima masina din topic, Porschele Portocaliu... e bataie de joc fata de marca Porsche.
Daca vrei un exemplar ca lumea, modifici amortizoarele, franele, si te bagi zdravan la motor(DACA te pricepi). Prin forma au facut astia Legenda, de ce o sa stricam ? |
| All times are GMT +2. The time now is 03:10. |
- Copyright 2026 4Tuning