![]() |
Re: Tico GR 26 ALE
Sa ii mai vorbesc un pic de bine pe astia de la RAR? La firma unde lucram s-au pierdut cartile masinilor. Vreo 8-9. Intru pe siteul lor, printez formularele, le completez, ma duc cu ele si ratonii si ei ma pun sa le cumpar formularele lor, ca ale mele aveau chenar si ca cine stie de unde le-am luat eu. Deci va puteti da seama ce oameni cu capul pe umeri gasiti acolo.
Axxo, nu lasa micile probleme de genul sa te enerveze, da-i inainte cu masinuta! |
Quote:
Buei tu ce faci?? Ai refacut programarea? Hai sa te vad cu omologarea... Si la sfarsit sa ne zici toate taxele care "se plateste", si pt ce anume :lol: |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Multa bafta maine si speram sa nu zica nimic de capota..
|
2 Attachment(s)
Quote:
...și încă două poze :D (Mititica e surioara, m-ajuta și ea) |
sa-ti creasca mare si sanatoasa surioara..si sa-ti calce pe urme :D..multa bafta maine , sa vi cu vesti bune.
|
2 Attachment(s)
Quote:
Deși majoritatea nu mă cunosc și nici n-am pus o poză cu mine, acum o voi face :) (oricum, mulți dintre voi mă veți vedea la meeting) PS: Mi-e dor de mașina albă 8-> |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Pe vremea aia, voiam sa ma upgradez la tico cu AC... dar m-am decis în abilitarea maşinii, după cum am scris în primele posturi ale thread-ului :D |
Cred ca erai mai mic, poate d-aia pare poza asa.... parca erai mai tanar :lol: sau aveai mai putine grijuri pe cap...:???: Ai facut programare? Sper sa fie bine. Succes!
|
Quote:
PS. Poza aia are un an şi ceva! |
Citez: "Ce ai făcut? Ai schimbat jenţile? Dar de ce ai vrut tu s-o faci cu negru?"
De tura asta a fost cumsecade omu' ... Nu mă aşteptam, chiar mi-a lăudat maşina... am rămas mască. Şi, taxele: -taxa modificare CIV - 85 lei -taxa talon - 37 lei -taxa poliţie - 20 lei Deci, schimbare culoare = 142 lei + benzina cheltuită... :| ...trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul... |
CIV stiu ca se face pe loc de ei la RAR, dar in talon ai fost la politie? Si aia se face tot pe loc. Eu zic ca e bine... macar acu e trecuta in doua culori :D Felicitari!
|
Felicitari, acum ai cu ce sa te lauzi cand te opresc :lol::lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:45. |
- Copyright 2026 4Tuning