![]() |
Re: FAST & FURIOUS TOKYO DRIFT - lansare
singurul lucru care nu prea s-a potrivit.... Faptul ca Sean Boswel cica nici macar 18 ani nu avea... Si are in rel in jur de 25-26 ... Aiurea, k nu avea fata nici de 20 ... :|
|
am fost azi sa-l vad. frumos film...l-am suportat pana si p bow wow...dar touranul cu pumni iesiti din portiere mi s-a parut penibil (probabil ca asta era si ideea) ..si scena cu multimea care se face-n doua cand trec masinile a fost varza (f realist ce sa spun :rolleyes2 ). In rest masinile frumoase (mai ales cele americane) si parca mai interesant ca 2f2f (unde totul se concentra pe masini...in rest adormeai pe scaun).
|
Sean Bowsel in film se voia a fi un pusti de 17 ani,iar el in viata reala are douazeci si ceva.....ciudata alegere....desi plauzibila,deoarece nu puteau pune un minor sa faca toate acele drifturi...nu?
|
doar u nu poti sa crezi ca Sean Bowsel a facut toate drifturile
cica sau mai inventat si cascadori sau profesionisti |
ma asteptam sa fie un film de 2 lei... mult mai slab decat celelalte parti(nu ca ar fi vre-una intr-adevar buna... primul parca avea medie de trecere data indulgent)
daca esti adolescent, normal ca te incanta basmele cu mafioti, masini si accidente ;) .... a fost un documentar pe discovery unde se discuta de cursele ilegale din lume, si acolo era prezentata si japonia cu drifturile ei consacrate, e mai interesant documentarul decat filmul asta de *** |
Aleluia, frate, oare cand o sa scapam de stereotipurile astea PENIBILE ... ???
|
ideea e ca drifturile puteau fi facute fie pe calculator,fie cu stuntman,fie masina sa fie pusa pe platforma...desi in prezentarea filmului se spune ca evoul isi facea singur drifturile si nu era precizat faptul ca ar fi fost condus de un stunt double.
Cine auzise urmatorul zvon:"paul walker,actorul principal al primelor doua serii fast and furious este in tratative cu producatorii noii serii fast and furious(tokio drift) pentru un nou rol,iar vin diesel abia asteapta sa joace in cea de-a treia parte a consacratei serii?Pana la urma din vechea formula nu a mai ramas decat vin,dar speram ca intr-o viitoare serie va aparea si paul walker..alaturi de vin si sean.....nu ar fi nice? |
Mie personal mi s-a parut frumos filmul. Unele scene au fost cam fortate, iar Touranul lui Bow Wow a fost penibil. :rolleyes2
Per total, mie mi-au placut doar 2 lucruri: Parcarea(adica incantatoarele domnisoare japoneze :D ) si masinile. 8) |
inca un film penibil despre "curse" care vine perfect ca o completare la toate articolele penibile din presa cum ca cursele sunt cum sunt ... or fi oare chiar asa?
|
nu stie nimeni cum ii zice la melodia aia care ruleaza cand intra sean in atelierul lui Han ? intra in disco dupa care in club dupa care in garaj. Mai exact atunci cand ii da evo-u..
|
Bey frate ce penal e Touranul lui bow wow(the hulk mobil)...mie sincer imi placea matura aia pusa pe post de sprancene.....tare de tot.....iar fata pe care o face sean cand vede " bestia " e memorabila.....
|
Quote:
|
Acum am aflat care era defapt faza cu hulk mobilul cik : regizorul era obsedat ink din copilarie de supereroul hulk si a vrut sa-l integreze in film,asa ca a ales un pusti si i-a dat pe mana The hulkmobile...simplu,nu?
|
Super misto acest film cred ca m-am uitat de vreo 2 sau 3 ori la el si o sa ma mai uit splendide masini :D
|
ce pot spune...la primul si la al 2-lea m-am uitata de atatea ori ca am invatzat replicile la toti :lol: la asta acum am inceput...mi se pare foarte tare...eu nu le pot compara ...toate seriel mi-au placut :) deci mai am sa ma uit de cateva zeci de ori alaasta :D can that be an obsession:?:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:55. |
- Copyright 2026 4Tuning