![]() |
Re: Opel astra clasic vs logan??
Quote:
|
Quote:
Se vede ca sustii Astra doar pentru ca au ai tai una si habar n-ai nimic despre ea.Astra G e cea mai aerodinamica masina din clasa compacta,din generatia ei si cea actuala.Doar ca la 90-105 CP,repet,asta are valoare 0. Quote:
Quote:
|
Quote:
|
oricum...e o camparatie inutila...cum au mai zis si altii...e mare dif d pret...si de aceea nu prea ai cum sa le compari
|
nu stiu de ce va tot agitati atata la o asemenea comparatie daca se poate spune asa
|
Cred ca m am exprimat gresit...Exemplu dacia logan dci laureate 9200 euro an fabricatie 2007.Opel astra an fabricatie 2004 cca 9000 euro.Care se va devaloriza mai mult peste 5 ani atunci cand va trebui sa o vand pt a achizitiona alta masina ???
|
si eu as fi curios.... sincer ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Hop surpriza.. am opel astra 1.7 dti, am facut asa: logan 1.6, 1.6 16 V, 1.4, 1.5 dci |
si ca sa terminam odata aceasta comparatie ABERANTA ( SPER ) .. va spune un posesor de bmw 320 si opel astra, totul despre acest minunat ASTRA:
1. aerodinamicitatea dintre cele doua modele ( vorbim de logan si astra ) nu are rost sa fie studiata pentru ca toata lumea stie ce "dulapior" este loganul si cat de bine finisata este astra ( precizez ca este deja prevazuta cu un mic eleron ) 2. opel astra: finisaje bune, fiabilitate EXCELENTA ( si nu am spus-o numai eu ) , costul intretinerii destul de apreciabil , motorizari bune, iar in comparatie cu loganul are numai plusuri 3. cineva zicea ceva de genul : opel astra full este 17.000 iar logan full este 9.000 ; pai dom'le ... vreau sa zic ; opel astra COAJA = logan full ( + ca trb sa ii mai pui tu cate-ceva ca sa ajunga la dotarile astrei ) ; deci nu avea rost sa comparam dotarile si preturile 4. ce se stie despre masinile nemtesti vs. masinile frantuzesti ? pai: in cea nemteasca ai un comfort cu mult peste cea frantuzeasca, datorita faptului ca masinile franceze sunt foarte, dar FOARTE .. RIGIDE 5. mi-au trecut prin mana: logan, golf4, 320, astra! dintre toate am ramas multumit de astra pentru ca este mai fiabila! ( precizez ca pe celelalte le-am rupt la propriu ) |
Nu ma mai obosesc sa raspund pt ca o putem tine asa pana maine...
|
@dolb ... eu am opel astra, iar in familie mai e un 307 pe care l-am condus destul de mult (amandoua sunt 1.6i, cumparate la 0 km).
Facem pariu ca 307 e mult peste astra: calitate materiale, confort, dotari standard ... etc ... In schimb astra sta mai bine pe drum si mi se pare mai rapida. |
sti.. trebuie sa ai si simtul ala al comfortului ;) intreaba si tu "prin sat" cum sunt peugeot-urile la gropi si pavaje ( o sa ramai surprins ) RIGIDEEEE
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:32. |
- Copyright 2026 4Tuning