![]() |
Re: E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi
S:sad::cry:i eu am trecut de nush cate ori pe la tine pe strada sa vad masina dar nu am dat de tine
|
Quote:
hai bafta la modificari acolo..... |
Quote:
Ideea e ca eu nu stau acolo..acolo sta mama mea si acolo am garajul unde tin Dacia..ursoiul e pe aproape, la doar 2 strazi inspre Dorobanti;) Lasa-mi un nr de tel si te sun maine ca sa ne vedem cu ursii8)..si eu vreau sa facem cunostinta si sa mormaie si ei unul la celalalt:-) Jaka, daca sparge vreun geam are de-a face cu maica-mea...si nu-l vad bine!!!:lol: |
6 Attachment(s)
Azi m-am apucat cu drag si spor de demontat,curatat si uns reglajele scaunului din dreapta..pana cand ploaia mi-a stricat socotelile...:sad:
Insa azi la munca am avut suficient timp pentru up-date la faruri, faruri gasite ieri in mod nesperat:D..acum sa aplic o folie si pe proiectoare si este gangsta' din fata...8)8) Scuzati insa masina, care este f murdara..si asa a venit ploaia:lol: |
Quote:
|
Quote:
|
foarte frumos !!! Chiar imi place poate innegresti si proiectoarele !!! punei fusta m-tech pe spate si FOLIE!!!
ps:Imi pare foarte rau dar nu gaseste codul de culoare:( daca ajungi la bucuresti poate o rezolvam cu calculatorul! |
Quote:
La faruri a fost ceva de munca, ca ai vazut ce prinderi aveau...:shock:..sa vezi la reglaj ce distractie a fost..:rolleyes2 Alin, se rezolva; cred ca te va putea servii. Mario, pe proiectoare ma gandesc sa aplic folie, atunci cand voi aplica si pe geamuri..adica cam peste o luna dupa calculele mele financiare:rolleyes2..luna asta vine RCA-ul...:sad: Mama lui de cod...poate il pacalesc la noi la vopsitorie aici la Ford:rolleyes2 Ma bucur ca-ti place ursoiul, de mine nu mai zic:-) |
Foarte frumos, bravo, numai cuvinte de lauda !!!!!
|
|
Multam Gabi, f interesant8)
|
Quote:
|
salut,frumos ursu.daca ar fi sa-l vinzi cam la ce bani l-ai da?:D
|