![]() |
Re:
Quote:
|
Vreau sa urez si eu La Multi Ani ! tuturor nascuti pe 1 ianuarie .... odata cu trecerea dintre ani :P
Special : La Multi Ani EvLSant0S si SEBASTIAN !! |
Imi pare rau ca am vazut abia acum, dar mai bine mai tarziu decat niciodata.
LA MULTI ANI, Emil (VEC-ul) !!! Multa sanatate, tot ce-ti doresti si sa fii prezent la cat mai multe curse legale. Si iti doresc sa-l faci pe WRC cat mai curand si nu numai cand nu-i mai trage (sau nu mai are) benzina. |
EvLSant0S, eu sper ca pentru tine timpul sa treaca repede, sa ajungi la 18 ani sa-ti iei permisul, sa ai parte de masini puternice, sa stii sa le stapanesti, sa fii sanatos si iubit! LA MULTI bANI!
:hug: :icon_kiss |
La Multi Ani Santos si SEBASTIAN! si tuturor celor nascuti pe data de 1 ianuarie ! :wink: sa fiti iubiti !
|
Fie ca cei 2 ani care au mai ramas pana iti iei carnet sa treaca cat mai repede! La multi ani Santos :wink:
La multi ani Sebastian! |
LA MULTI ANI tuturor cu putina intarziere ... pentru noul an...
P.S. VREAU sa urez unor oameni cu totul speciali Santos si Sebastian tot binele din lume ! Tot ce va doriti .... LA MULTI ANI ! |
La multi ani SpeedeR!!!!!!!!!!!!!!! ICE RACING iti ureaza sa ai parte numai de bucurii si sanatate maxima!
|
La Multi Ani SpeedeR !
sa fii sanatos, ca restul se rezolva... :P :P :P :drunk: :drunk: :drunk: |
La Multi Ani SpeedeR !!!!
PS: mah telefonul iti mai merge? |
La Multi Ani Speeder! sa fii iubit si restu ti-am zis in sms-u :lol:
|
La Multi Ani vitezomanule !!!
|
LA MULTI ANI SPEEDERE !!! SA FII SANATOS SI TOT CE-TI DORESTI TU (de la Oltcit in sus) :lol:
|
La multi ani Speeder si de ce nu la multi bani!!! :D
|
LA MULTI ANI SPEEDERE !!! Sa fi sanatos , sa ai bani , masini tari , femei si tot ce iti doresti tu !! :drunk: :hug: :hug: :drunk:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:28. |
- Copyright 2026 4Tuning