![]() |
Re: Nubira II
Stefy , mai nimic pe aici?
Eu te-am disperat cu polo-ul pe la OMV -Ciuperca... :D:twisted: Bafta ! |
salutare...imi dadu-i seama mai tarziu cine e....
cu masina mai nimic...examene...dosare...proiecte...licenta... nu prea mai am timp si "timp" pentru ea acum... |
super masinuta! bafta pe mai departe:>:>:>
|
Ce caracteristici tehnice au jantele?
Cat ai dat pe ele si de unde le-ai luat? |
Pacat Ca E SX .. Mai Misto Cu Piele
Multi KM ! |
foarte frumosa masina,bafta!
|
Salutare,am si yo o nubira 2 cdx din 2003 de 3 sapt. si am observat ca nu are reostatul de reglare a luminii in bord , de ce unele au si a mea nu? si daca pot sa ii pun.
|
4 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
si un pic de curatenie de toamna-iarna plus incaltarile de iarna...asteptam zapada si inghetul....sau mai bine nu;) |
1 Attachment(s)
crestem....:lol::lol:ne facem si noi mari:D
|
80000? Uite ce inseamna masina noua...
Pe viitor, cred ca ar trebui ceva mai jos din suspensie, adica 3-4 cm. E prea inalta. In rest numai de bine si Sarbatori Fericite din partea mea.;) |
Quote:
pe viitor...mai precis in vara urmatoare este programata pt o suspensie mai low... vad ca te dai cu 107... |
De fapt, se da cu Evanda :lol: Vezi ca si-a luat Bolt suspensie (mai demult), intreaba-l de cateva impresii, sa te imbolnaveasca si pe tine :D
|
nu dau nimic :twisted: :-P am impresia ca i-am si spus acum cateva luni numai stiu exact ;)
|
Quote:
Ma dau cu 107 pentru ca are un consum de scuter si toate investitiile pentru Evanda m-am costat ceva bani. De undeva mai trebuie taiat:lol: Si pentru Nubira, daca vrei sa modifici suspensia originala a masinii sa-mi spui. Am un prieten bun la Brasov ce poate rezolva amortizoarele la -4,-6 cu duritate atat pe extindere cat si pe compresie. Arcurile le comprimi si ai rezolvat problema destul de ieftin parerea mea.;) |
@Bolt: de ce ma sa nu dai?? :D lasa ca poate ii vine mintea la cap!
@nt98adu: unii zic ca nu e combinatie cu arcurile comprimate, dar eu zic ca este! mai ales daca se face cumtrebuie, n-are ce sa nu fie bine! stiu si eu pe cineva in Bucuresti care face :D |
| All times are GMT +2. The time now is 19:44. |
- Copyright 2026 4Tuning