![]() |
Re: Intrebari si raspunsuri
MS mult ruver ! Si conteaza ce versiune de photoshop folosesc ? sau pot sa iau unu de pe net oarecare ?
|
ia-ti amice ce versiune vrei :) incearca cs2 si o sa te descurci ;)
repet: Quote:
|
RA 2fast4u ajutama si pe mine te rog ca sunt la inceput si deabea am inceput cu decuparea...dami si mie 2 poze te rog din aceeasi pozitzie!!! 1.stock si una tuning sa vad daca imi iese ceva pt inceput !
|
Quote:
|
Ai mah frate...ca pana gasesti 2 poze in aceeasi pozitzie inebunesti !!! numai zice tu ca e asha simplu !!!
|
Quote:
Scrii mult si nu faci nimic. Ia incearca sa procedezi invers. |
Eu te cred ca faci de 1an asta...si vorbesti de parca eu nu as vrea sa invatz....Poate si tu ai fost in situatia mea sa iti vina sa te dai cu muia de monitor de nervi ca nu stii ce sa faci....!!! Cel mai bun tutorial ar fi un video pas cu pas dar nu cred ca exista !!!
|
1 Attachment(s)
Quote:
imi rsp si mie cineva plss |
Quote:
|
cine stie de unde pot lua adobe photoshop cs2?
|
Quote:
Si ca sa-ti raspund la intrebare... incearca la orice librarie din oras. |
Am si eu o dilema.Abia mi-am bagat windowsul azi si am probleme ci photoshopul.Este versiunea CS2.Prima data l-am instalat iar knd sa intru in el dupa ce a incarcat toate pluginurile si restu, a iesit pur si simplu.Am zis sa il instalez din nou.Am facuto dar am aceiasi problema.O patisem si inainte cu CS3.Lam instalat a mers o vreme apoi pateam k acum.Il stersesem si m-am intors la CS2.Cu asta nu am avut probleme pana azi.:sad: Stie cineva vrun raspuns? pai sunt cateva zile pana pe 26 si mai am de facut vreo 2 masini pt 4tuning days.Plz help!
|
Nu mai e nevoie.Din fericire am rezolvat problema.:-) Aku pot sa ma apuc din nou de treaba.
|
ma baieti cum pot ajunge membru Virtual tuning???? am auzit ca trebuie sa ma battle ...cum ii aia ???rsp cineva ?ii ceva bataie de VT intre 2 ???daca da spuneti cu cine sa ma bat:D
|
2 Attachment(s)
Quote:
ms da am mai fost pe acolo si am vaz da ce nu inteleg dintrun loc ce sa mai fac...selectez roata ... copy pasti ... (Fig1) si de aici nush ce cu ce sau cum fac sa ajung la FIG 2 din pozele de mai jos . cine imi zice cum fac plsss |
| All times are GMT +2. The time now is 00:08. |
- Copyright 2026 4Tuning