![]() |
Re: Club Clio
2 Attachment(s)
ha ha! dc o sa arate al meu asa o sa rupa stilu'! comentati pe baza idei mele! yo zic ca acest kitt se potriveste misto! cel putin pe spate!
|
k ppl, uite dilema mea :
Vreau sa-mi fac chiptuing la mamaruta mea, am 4 variante, TCMTurbo, MasterTuner, Dimsport si Aspad, Puterea la motorul meu e, stock, cam 82 cp, si cuplu vre-o 180, Acuma, tcm ofera 101 cp si 250 nm dar are tuv dimsport ofera 107 cp si vre-o 230 nm master tuner ofera 107 cp dar are dyno Aspad ofera 107 cp si 220 nm dar are sediu langa mine, pt restu ar trebuii sa vin la bucuresti de la cluj... - din cate stiu, doar tcm are tuv... deci va rog pareri cum sa fac...:) |
Corectie DimSport +25cp / 225Nm Stg 1 si +30-35cp / 243Nm Stg2 .Stg1 este safe , iar Stg2 mai riscant (pt turbo).Pret 300Euro final si pt faptul ca vii la Bucuresti iti acord cu 250Euro.
Cu respect, Ceky |
Salutare ppl.... reme... arata super klumea spatele, pacat ca e doar photoshop :(. Sun... spune-mi si mie ce dimensiuni ai acum la pneuri si daca atinge vreoleak please.
|
Cauciucurile nu le-am cumparat inca....cam in 2 sapt le voi lua...dimensiunea? 205/45 R16...am testat la un service combinatia asta doar pe fata si nu-mi atingea deloc si nici p spate nu ar trebui sa atinga!
|
cine ti-o vandut pontu cu dimensiunea aia frate? hmm? :P:P:P:P;)
|
Un bufnitzoi! :lol:
|
ba io cred ca tata tau ;)
|
am revenit!
SUN: super marfa jantele alea! Asteptam sa vedem poze cu ele pe masina Acum am si eu o intrebare pt cei care si-au montat kit de admisie directa de la k&n pe clio 1.4 8v: "cum ati facut?" :) Mi-am achizitionat eu unul dar nu reusesc sa-l montez... :( https://img19.imageshack.us/img19/977...0667to7.th.jpg detalii cu problema gasiti aici: http://www.clubclio.lx.ro/forum/foru...topic.php?t=20 |
@NightRider...tu mi-ai zis de 195...din cate tine u minte...205 mi-au zis la service-ul unde am probat janta aia mai demult!
@Toto...iti dai seama ca abia astept sa le vad si eu pe masina dar mai am un pic pana strang banii de gume si evident ca vor aparea si pozele! Numai bine! |
Sun-ule cand pui poze cu masina incaltzata vrem sa vedem ?? :D :D
|
De azi: www.clubclio.ro :D .
|
APEL GENERAL FORUMISTILOR :) CARE VA PRICEPECI LA BANERE si tineti la ideea de a face www.clubclio.ro comunitatea virtuala a posesorilor de clio, AVEM NEVOIE DE AJUTOR LA BANER, va rog care va stit, luati legatura cu toto sau faceti voi ceva, multumesc anticipat :D
|
Vreau si eu bannerul existent!
|
NightRider vrei sa fie tot ceva animat sau static ?? Eu ma gandeam sa fie tot animat dar sa fie in el si un Clio Symbol si un Clio 3. O sa incerc sa fac si eu ceva. Multumesc
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:22. |
- Copyright 2026 4Tuning