Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   etapele unui golf 2 catre perfectiune (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/17931-etapele-golf-2-perfectiune.html)

Turbo110 07-08-06 15:08

Re: etapele unui golf 2 catre perfectiune

misto site e bine ca lasa libera circulatie ...parca am fi pe timpu comunismului de suntem asa cenzurati !

Turbo110 07-08-06 15:09

o sa fac un thread cand masina mea o sa merite sa fie vazuta de miile de useri care intra aici zilnic....deocamdata consider ca nu merita ....

dany_let 07-08-06 15:17

feghea ...te rog eu frate nu te mai obosi...oamenii stau in casa, si se uita la poze de pe net si fac curse pe calculator..sunt vechi sunt cunoscatori...nu zic nimik cu golfu ala e treaba lui ...arata bine investeste bani...e pasionat.
felicitarile mele....ai spus bine ca e pe drumu bun....este da e drum lung si bani ,timp si pasiune sa fie...iar restu copiilor care daca le zic 3 nume sau numere de masini nici nu stiu ce sunt...sa stea in banca lor....mare dreptate are TXA-U cand vine si urla in victoriei ca toti sunt niste gusteri care numai gura e de ei. iar faza cu cenzuratu....astia sunt foarte penibili pe cuvantu meu...astia fiind moderatori sau cine o fi...mi se pare de cacat- cenzurat .

broncos emx 07-08-06 20:41

ba frate yo n-am nimic cu nimeni,nu ma dau nici cunoscotor,nu ma laud,eu am intrat pe site-ul asta sa-mi arat mashina...nu-mi bat eu capu ' cu problemele altora,intradevar site-ul e plin de martalogi care nu stiu nici sa faca o pana,asteapa sa ya pemisu sa rupa mashina lu taticu'....danny sper ca ce-ai scris nu era referitor la mine...asa ca yo zic sa lasam discutiile aiurea ca nu duc nicaieri...ca ne-om mai intanlii prin bucuresti

dubmaniacks 30-08-06 00:04

bronco ... asta se intampla f.des ... :)

dubmaniacks 30-08-06 00:11

sa vezi faza ... acu`s o saptamana ... un amic termninase proiectu "passat" ... si un pustean de 17 ani tot se baga in seama ca neaparat mai tre` coborata si ca tre neaparata frane ventilate si **** **** ... ma ... io vine sa`i dau in cap ... Niste amatori de 17 ani care habar nu au cum e sa conduci la viteze mari ... si ei dau cu parerea de parca ar avea 10 ani de experietna ... !!! Deci sper sa fie invatatura de minte ... balegarii de 17 16 ani parerea mea nu au ce cauta pe 4tuning ... mai ales sa mai si dea din gura ... !!! mereti ma fratilor la Mario si la Underground ... !!! ... Si treaba cu Broncos este chiar de apreciat ... investeste baiatu intr`o masina veche ... iar vin unii si fac pe eroii ... sau pe maistrii mecanicii ... Vreau sa va vad fara banii lu taticu sau fara masina lu taticu ... Mereti si trageti de parlamentarii care ne fura tara si dupa sa faceti pe marii romani ... Deci tineti`va gura... si sa vedem intr`adevar performante si nu vb !!!

P.S. Pustanii de 17 ani io va tau grumazu numa sa va mai vad ca postati prostii !!!

Lukian_XXX 30-08-06 06:47

Broncos* - imi zici si mie pls cat ai dat pe masca si faruririle de Jetta!
apropo super tare golfu!

broncos emx 03-09-06 19:41

tragger-ul si masca le gasesti la magazinede pisese auto import si nu sunt foarte scumpe,traggerul e vre-un mil,masca vreo 300 de mii,pe faruri am dat 60 de euro(hella)si mi-a dat si masca in banii astia da in germania,nu la noi,deci te-ar duce vreo 100 euro sa-i schimbi fatza

broncos emx 04-09-06 19:35

3 Attachment(s)
yata niste poze noi,roate noi:D

cristivw 05-09-06 01:45

foarte frumos! :) ce dimensiune au? si cauciucurile

dubmaniacks 05-09-06 09:20

mai frate mai ... asta chiar rupe :X bravo ...

P.S. vrem date ... dimensiuni ... etc :D

geo2002 05-09-06 10:07

Cauciucurile au dimensiunea 215/40/R16.

broncos emx 05-09-06 10:12

ce mi-a luat-o geo inainte:)))))

si acum tre sa umblu la suspensie,ceva trebuie facut.....osa se vada nice

geo2002 05-09-06 10:34

Inca putin si coborata o sa fie belea :)))).Si cand o sa se mai inmulteasca "cascavalul" un motor si o sa dea clasa.

cristivw 05-09-06 11:28

ok super! acum poti sa-mi spui si mie... pt jantele pe 16"... ai mai facut ceva ca sa stea frumos? ating pe undeva? pe spate, pe fata etc? eu am pe 14" momentan, late, si trebuie sa umblu la suspensii, deoarece, daca mai am pe cineva in masina, imi atinge in spate cand iau o denivelare... daca poti sa-mi spui exact ce ai facut tu ca sa stea perfect, as fi recunoscator. :-) multumesc mult

All times are GMT +2. The time now is 09:28.

- Copyright 2026 4Tuning