![]() |
Re: Tico B-99-SAA
Trebuia sa ma suni pe mine, te ajutam cu montaj gratis si cu bascula noua ... Data viitoare cand mai ai probleme da un telefon, am devenit as in tico :D .
Am fost azi sa iau aparatu dar nu era gata, cica sa ma duc luni ... sa vedem ce iese. |
Mai mult ca sigur ai mesterit in vreo duminica la masina :???:
Pare rau de cele intamplate, ma bucur ca nu ai patit nimic, ca fierul se face, chiar daca pe bani. Tot timpul am sustinut si voi sustine ideea : tico e tico, e o masina ideala de oras, de buzunar, dar in caz de ceva ... e o capcana a mortii ! Nu viteza ucide, ci impactul :-) iar in masinuta asta esti victima, doamne fereste. Condu prudent, gandeste-te ca viata ta e mai importanta decat sa-i arati unui alt sofer ca Tico stie sa alerge cat de cat (e un exemplu) Bafta maxima, imi place ce vad pana acum la SAA 8) |
Doamne fereste !
Mie mi-au zis cei de la ITP ca trebuie sa schimb pivotii ca sunt facuti praf si pot sarii oricand.. Si cand ma gandesc ca cu o zi inainte, seara, am fost pe un drum drept sa ma dau cu un prieten... O beleam daca sarea la viteza aia... Bine ca tie ti-a cazut in parcare...:rolleyes2 |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Hai,hai cu surpriza liviule :dance:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Sa stapanesti sanatos becele:D...Spune si ca ti-ai luat antena noua:))
|
Surpriza mica dar de efect, arata bine ;).
|
Arata super Liviu!
|
Quote:
Quote:
Quote:
Da, am mai luat si o antena, e alta viata cu radio acuma (eu nu aveam decat "ciotu" de pe plafon), si stopurile din bara spate (ceata+marsarier) ca ale mele sunt negre+ca unu e rupt. O sa le montez zilele astea, si inca o mica chestie care sper sa imi iasa cum vreau eu... O sa vedeti atunci despre ce e vorba :D |
Eu vazut live :))) arata bine man bravo
|
Ti-am vazut azi masina pe o strada de langa calea Calarasi.
Arata bine cu jantele de tabla. De unde le-ai luat :)) |
Salut senior
Zi-mi si mie...nu ai cum sa faci pierderea aceea de intensitate ? Cea de pe centru-sus :) Albul arata cel mai bine zic eu ( am si eu tot albe ). |
Quote:
Nu am aparat foto ca faceam si eu o poza sa facem o comparatie. Quote:
|
La mine se vede mai bine la 80-100, si e stock :rolleyes2
Cat ai taiat din arcurile fata? |
| All times are GMT +2. The time now is 10:55. |
- Copyright 2026 4Tuning