![]() |
Re: Duminica 14 MAI - CURSA LEGALA la Tg Jiu soldata cu o persoana decedata
Quote:
Daca ai ceva da-mi un pm, te rog. |
sincer nici eu nu stiu concret nimic ..
dar in stirile de dupa acest eveniment .. se zicea ca primaria sau municipaliteatea .. sau ce o fi ... vrea sa interzica cursele auto ... pentru ca au fost impresionate de moartea tragica ... si de acest accident |
E abuziv!
De ce nu au sprijinit sa fie totul ok, acum pun palma in cur si interzic, pacat asta va fi o molima care ataca toate zonele, iar eu nu mai am chef sa o iau de la inceput fara toti uniti. |
eu cred ca daca se va intampla toate cluburile se vor uni si vor face miting dupa miting pana se vor razgandi sau cel putin eu asa as face
|
sper ca macar toti pasionatii auto sa fie uniti !
nu cum sunt majoritatea romanilor pt alte chestii... "da dom'ne facem..." dupa o zi au si uitat ce au zis ... |
cam asa ceva ...
|
nu o sa mai ai voie sa organizezi legale= ilegale sau rezulta ilegale
|
da` oare chiar asa o sa se intample ?
sau au fost doar niste zvonuri ... ca o sa se interzica cursele ... |
Quote:
|
Quote:
|
Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
nu mai vb. prostii ,soferul nu mai putea sa faca nimic in situatia aia , nici dc reusea sa franeze nu mai reusea sa o redreseze. Organizarea a gresit si din cauza asta in ochii oamenilor si a politistilor cursele sunt vazute din ce in ce mai rau si eu capata mai multa ura pe noi . Eu propun ca pe viitor asemenea curse sa fie organizate doar de cluburi inscrise legal DEOARECE EI au mai trecut prin asta si numai ei sunt instare sa faca treaba asta;nu cum am mai auzit intr-un orasel de pe langa ploiesti (campina )unde primarul s a apucat sa organizeze o cursa legala. |
Quote:
|
aleks...nu se va intampla niciodata sa se razgandeasca sau mitingurile ?
|
fratilor.....urat....eu am fost acolo...am vazut ce a facut dobitocul ala...merita nu 7 merita sa ii amputeze cineva picioarele...nici macar nu era concursul era partea in care se invatau cu traseul, adica sa mearga incet dai draq de dobitoci...si iei o ardeau tare plus de asta lumea zice ca a facut o greseala ala a facut pe draqu...a facut intentionat...a vrut sa faca "filme" sa o intoarca cu frana de mana si nu i-a tinut frana de mana...puteti sa va uitati atenti la roti ca nu le-a dat drumu...SI MAI MULT...nenorocitul radea...imi pare rau de organizatori...la faza cu ambulanta..si voi toti care ati inceput sa dati din gura ca organiztorii sunt de vina...femeia era in viata...conta 5 minute inplus ??? ca atat a intarziat salvarea si nu 10 minute...au duso la spital si acolo ai trumiso la tg-mures..dar in perioada asta nu au zis cat au facut si ce au facut...IL CONDAMN PE SOFER...a fost vinovat 100% a vrut sa faca filme a accelerat ca un nenorocit si nu a tinut frana de mana...un cocalar...radea mortii lui de nenorocit...radea...se plimba cu o stica de suc in mana cu burta scoasa afara si radea...daca era vreun tigan pe acolo il omorau...m-ash fii bucurat 2 lucruri in primul rand sa nu fie accident cu victime iar in al 2-lea rand daca tot s-a intamplat sa fii fost tigan ca aia il omorau..romanii ce sa faca..nu a zis unu sa se duca la el sa il bata...si e un papa lapte inoras sa zici macar ca o fii vreunu important..daca te iei de el te iei de fabrici si uzine..e un cacat...in fine. Imi pare rau ca nu a continuat concursul isi faceau 90% masinile praf...asta e...rog admini sa nu imi steaga injuraturile...ca merita ala cu varf si indesat 7 ani. Va mUltumesc...si ne vedem prin Kiseleff :D
|
Quote:
astea-s planuri, nu se materializeaza, la pariu... |
| All times are GMT +2. The time now is 09:27. |
- Copyright 2026 4Tuning