![]() |
Re: VOPSESC.REPAR.RECONDITIONEZ PROFESIONAL JANTE AUTO
19 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salut , am si eu 4 jante pe 18 de indreptat si vopsit in 2 culori . un pret se poate ? si nu om ca nu verific de obicei :)
|
21 Attachment(s)
Quote:
Reconditonat jante 20 inch BMW seria 7 individual,roluit la cald toate patru,indreptate la rece,sudat doua din ele deoarece erau fisurate de la gropi,rectificat juliturile de pe buzele jantelor,vopsit argintiu OEM,aplicat lac. |
Quote:
|
SALUT.Am si eu o problema.caut o janta si anume MD 680 pe argintiu 6,5 15 inc 4x100 atasez si o poza.dar nu stiu cum sa o fac.
|
7 Attachment(s)
Quote:
Preturi incredibil de bune la reconditionatul jantelor de iarna din tabla. |
1 Attachment(s)
Sal am niste jante pe 15 sunt ovalizate , ce le pot face sa scap cat mai ieftin...reconditionarea lor costa destul de mult si nu cred ca merita sa arunc banii pe jantele astea, de vandut nu le ia nimeni ovalizate...astept pm
|
Sa traiti,
detin 4 jenti pe 17 momo quasar, toamna trecuta le-am vopsit electeostatic in alb si nu le-am pus pe masina pt ca dupa aceea am vrut sa le fac spitele in negru si am amanat pana acum, mentionez ca nu le-am purtat nici o zi, deci cat ma costa sa fac spitele in negru lucios si eventual un strat de lac daca e necesar ? am atasat o poza cu modelul momo quasar pe care il detin http://www.maxituning.es/files/origi...8iglwuVGjt.jpg Multumesc. |
22 Attachment(s)
Eu zic sa va ganditi bine inainte sa apelati la serviciile oferite de domnul fastbiker.
Brazde in vopsea, chit ieftin de caroserii, lacul se poate razui usor cu unghia. Deja am inceput procesul de curatare pentru revopsire (nuanta nu este nici pe departe una apropiata cu ce am pe celelalta jante) Bine ca nu le-am vopsit pe toate ca eram trist.:D Pozele spun totul, mai departe nu vreau sa comentez sau sa intru in polemici. Over. |
13 Attachment(s)
Reconditionat jante BMW
|
18 Attachment(s)
Reconditionat jante BMW 19'
|
11 Attachment(s)
Reconditionat jante alfa romeo roluit,rectificatvopsit alb polar si aplicat lac.
|
19 Attachment(s)
Reconditionat jante Audi A8
|
8 Attachment(s)
Reparat si vopsit bara fata BMW M3
|
47 Attachment(s)
Reconditionat jante mercedes,roluit la cald,rectificat buzele julite de borduri,facut sanfren si sudat o spartura in janta de 20 cm,vopsit argintiu,aplicat 3 straturi de lac perlat cu xiralic de foarte buna calitate.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:14. |
- Copyright 2026 4Tuning