![]() |
Re: Need For Speed ...NEW
Cu siguranta alea sunt date "false". Nu au cum pur si simplu sa sara dintr-o data la asa cerinte.
|
Nu e nevoie sa va ambalati atat.Uitati-va pe primu site mai jos acolo zice ca cere mai putin.Intr-adevar sunt speculatii dar am vrut sa va aduc in atentie ca daca aveti ocazia sa va upgradati calcul,FACETI-O.DyZ nu cred ca vei juca singur[daca mi-a mers f.e.a.r. mere si carbon]
|
shi dak sunt alea, dyz, nu vei juca singur ... am cazut la intelegere cu ai mei shi de ziua mea (in dec) here's the present : a new pc kre poate sa coste maxim 2 000 euro ... eu zic k imi ajung banii astia doar pt unitatea centrala (k boxe am ... philips 5+1 , monitor lcd...tastatura buna, soarece fara bila etc)
|
Da-l in masa! Nu are cum sa ceara atat!?
|
va datzi seama ca nu o sa ceara atat ... chit ca multi obsedati ca noi ar face orice ca sa ii mearga jocul asta si ea are diverse contracte cu fabricanti de hardware si lear creste si lor productia cu vreo 15%... nush ce sa zic :) eu sper sa ceara cat cere si COUNTER STRIKE ... :)
|
mie imi lipsesc doar cei 1024 Ram am doar 512!
|
lasati un pic discutiile legate de minciunile din SR pt NFSC, si vedeti daca vreti sa va inscrieti la concursu asta: https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/22376-concurs-nfsu2.html
|
Mai degraba nu mai ziceam nimic.Sunt doar zvonuri facute pe baza filmelor si pe cele auzite cand a fost testat pe xbox360 deci nimic nu e sigur.Si in caz de Doamne fereste cere atat s-a inventat safe mode-ul.Dar v-am mai spus ca 90% nu va cere atat ca EA nu va avea vanzari mari si al EA asta conteaza cel mai mult;).Si am zis ca si eu ma bag la carbon.Daca vreti faceti un test.Luati-va FEAR si vedeti daca va merge la rez mica,etc.Daca mere mere si carbon;)
|
cica masinile din carbon!
Aston Martin DB9 Audi TT Chevrolet Camaro 67 Chevrolet Corvette 06 Dodge Challenger ´07 Dodge Charger ´06 Dodge Viper SRT10 Coupe Ford GT Lamborghini Gallardo Lamborghini Murcielago Lotus Elise Mazda3 Sport Mazda RX7 Mazda RX8 Mercedes-Benz SLR McLaren Mitsubishi Eclipse 07 Mitsubishi Lancer Evolution IX Porsche 911 Turbo Porsche Carrera GT Porsche Cayman S Shelby GT500 07 Subaru Impreza WRX STI Toyota Supra Volkswagen Golf BMW M5 07 Cadillac XLR Chevrolet Camaro 08 Chevrolet Corvette 06 Honda S2000 Jaguar XKR Lamborghini Diablo Mitsubishi Lancer Evolution VIII Nissan 300ZX Nissan 350Z Peugeot 206 Shelby GT500 67 Toyota Celica :shock: :shock: :shock: :lol: http://www.magicmanu.com/forums/vp64...06.html#641873 |
Quote:
|
stii, stateam si ma minunam la tine, Lukian_XXX, de unde ai putut sa scoti lista asta? si dup'aia am vazut k linku ala duce spre un forum din franta, tara mancatorilor de branza ciudat mirositoare :lol:
io n-am ce sa zic decat asta: vreau poze cu masinile alea (inafara de cele pe care le am pe site) si te cred k vor fi in joc (ma refer la poze cu masini din joc, nu reale... mai sunt oameni care inteleg aiurea) |
Quote:
|
Quote:
deci asa e ... nfs`u e haios ptr tuning sa zicem .. primele 2 saptamani maxim .. dup`aia tzi se ia .. zic eu , parerea mea .. pe cand lfs.. e altfel .. nush , e doar o parere.. si stai linistit,cu topicu` o sa fie ok ... ;) sterge cineva tot offtopicu .. s-a rezolvat, stai linistit , da ? :) |
Fratele Santos are dreptate. LFS e mult mai misto decat NFS`ul. LFS este simulator, pe cand nfs e arcade.
In nfs masina e usor de condus, oricare ai lua`o, pe cand in lfs daca iti iei tractiune spate ,cam greu. Iar un alt plus e ca LFS este cu mult mai real decat nfs. PS: Fan LFS :D |
Ok m-am linistit:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:46. |
- Copyright 2026 4Tuning