![]() |
Re: Cursa de acceleratie, Suceava, 28.05.2006
Bine!!..........
|
ne vedem pe 25 la liniute
|
Quote:
P.S. Poate nici la voi no sa se potriveasca socoteala de acasa ;) !!! |
Quote:
suna interesanta tare provocare ... devine din ce in ce mai interesanta treaba :D |
Quote:
Grupa A1: Opel Corsa 1.7DTI ( Iasi AMC ) Grupa A: VW Golf 4 1.9TDI ( Iasi AMC ) Grupa B: Audi A3 1.9 TDi ( Iasi AMC ) Grupa C: Opel Astra 1.8 16v ( Iasi AMC ) Grupa D: VW Golf 3 GTi ( Iasi AMC ) Grupa E: Renault Clio Sport 2.0 16v ( Iasi ) Grupa F: Subaru Impreza WRX ( Iasi ) Grupa G: Subaru Impreza WRX ( Iasi ) la unii scriu iasi amc si la altzi doar iasi.. si subaru si renaultu sunt din amc sau doar din iasi? |
Quote:
ma mai f**i mult cu AMC? macar de-ar da niste combustibil !!! |
Quote:
serios ? deabia astept !!! numai sa nu intarzii la bac :( |
provocari mari in urmatoarea cursa! abia astept
|
Nu avem cum sa le luam pe toate pt ca nu avem masini la A , C si D . Dar la C si D poate urca Dragos sau poate urc eu iar de la E incolo cred ca isi face Pepy treaba cu speedsterul. Un amendament - Oped Astra 1.7 tdi are 75 cai ? Mi se pare cam putin . E posibil totusi sa avem o berlina si la A . :twisted:
|
Quote:
|
Quote:
Referitor la problema care s-a discutat pana acum. Consider ca e normal sa se faca impartirea pe grupe in functie de caii putere pe care ii are motorul stock. E meritul celui care baga bani in modificarea motorului si reuseste sa mai scoata ceva bani, nimeni nu este oprit sa faca asta. |
Sustin ideea lui Vladutz desi nu m-as vedea niciodata la A1 . Decat daca se inscrie si SGM la aceeasi grupa . Pentru a nu fi inteles gresit eu si SGM avem pe masina motorul din acte la care am facut modificarile . Sper sa fie gata masina pana pe 25 .
|
Quote:
|
iar cu urcatu in grupe,e o vrajeala ieftina!Nu cred ca ai vrea sa urce cineva de la grupa de sub tine sa te traga pe curba!(daca crezi ca esti prea bun te dai direct la o grupa mai sus,daca esti smok stai acolo si iti faci treaba, parerea mea)In ultima vreme vad ca e o moda asta cu urcatu in grupe, moda scosa de baietii cu r5gtt, dar o sa aveti voi si nashu vostru, ca deee fiecare isi are nashu!
|
asta cu urcatul in grupe ....... daca vrea sa se dea cu o masina mai puternica ca a lui la libere poate dar e int si asta cu urcatu in grupe daca l-ar face pe celalalt l-a kaka pe fata
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:33. |
- Copyright 2026 4Tuning