Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Opel Astra OPC sau VW Golf GTI (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/17225-opel-astra-opc-vw-golf-gti.html)

sisp4tpro 30-06-06 00:18

Re: Opel Astra OPC sau VW Golf GTI

GTI-ul rupe! Care Opel? :/

N0S_eXpert 07-07-06 22:48

parerea fiecaruia :D eu aleg golf gti pt ca imi place designu si performantele :D chiar daca opelu are ceva calutzi in plus

ceachi 21-08-06 11:07

Ba da R32 are 3.2l .
Logic este sa compari masini cu motoare asemanatoare!
Cu alte cuvinte opc scoate din 2l 240 si gti 200.
Eu am un Astra 1.7CDTI si pot spune ca directia e cam varza chiar daca eu nu am decit 100 cp la 240 nm.

ceachi 21-08-06 11:17

Opc e mai frumos mai puternic dar la fel cum am spus mai sus directia e varza.
Gti e mai stabil dar la capituolul design e cel mai urit din clasa.
Mie cred ca mi-ar pace un Tipe R cu designul opc

Eugen_TL 22-08-06 13:13

mda... tu vrei TIPE R... e super .. eu as vrea TYPE R

legat de topic... golf as alege.. opc-ul e misto dar ...

tfsi 22-08-06 14:16

astra are un motor puternic...dar numai pt linie dreapta,virajele nu sunt punctele lui forte (dupa parerea emisiunii top gear) + ca e dominat de "torque steer".

iar de gti numai de bine (are si el defectele lui),dar e cel mai echilibrat hot-hatch! in + sa nu uitam ca motorul 2,0 TFSI a fost votat de mai multe ori ca fiind cel mai bun la clasa lui ;)

numai bine!;)

ceachi 23-08-06 14:39

E cineva care le-a condus pe amindoua ?
Rog cit mai multa obiectivitate!

GTI 23-08-06 18:22

In primul rand uita-te la episodul Top Gear cu Astra,GTI si Meg RS.
Chestia e ca Astra OPC nu cred ca are vre-un dealer la test-drive.
Eu am GTI de doua luni,deci si eu am avut de luat o decizie (si m-am informat muuult despre toate optiunile),si am asteptat pana a aparut si ultima "veriga" adica Focus ST,dar m-am "dezumflat" cand am vazut consumul de 13.5 in oras.GTI e cel mai bun compromis intre masina de oras si sportiva.Toata mass-media de specialitate e de parerea asta.Dar pana la urma fa cum zice Clarkson,"Alege cu inima!".Oricum daca-ti iei GTI iti garantez ca n-o sa-ti para rau.Nu conteaza ca te bate nu stiu ce masina la semafor,sofatul nu se rezuma la cei 400m.

andrE1 24-08-06 23:21

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 166326)
1 ASPECT : OPEL
2 PERFORMANTZE : OPEL
3 FIABILITATE : OPEL (in ultimul JD power, firma opel a ajuns pe 12, iar vw a cazut pe 20)

daa,opelu o cam face da si yo raman adeptu VW:???:

ceachi 27-08-06 16:46

Dar sincer lasind la o parte performantele nu ati vrea un opel cu , comportamentul uni gti?
Nu se poate face nimic cu directia de la opel?
Cit de costisitoare poate fi o ajustare?

GTI 28-08-06 10:24

ceachi,nu e vorba de o ajustare,e vorba ca e fata foarte grea si prea multa putere si cuplu pentru o tractiune.Ar ajuta putin un spate mai greu,dar fiind un hatchback e greu de obtinut repartizarea maselor 50%-50%

BYG'u 09-09-06 21:49

https://www.youtube.com/watch?v=uFL59k_2AOw
Opel OPC e o masina de *** , uitati-va in kt timp face 0-100 :))) calutzi in plus degeaba . ...e km departe de adevar . e mai incet dekt GTI manual sa nu mai vb de DSG .

Cosmin255 10-09-06 08:14

Quote:

Originally Posted by GTI (Post 529666)
In primul rand uita-te la episodul Top Gear cu Astra,GTI si Meg RS.
Chestia e ca Astra OPC nu cred ca are vre-un dealer la test-drive.
Eu am GTI de doua luni,deci si eu am avut de luat o decizie (si m-am informat muuult despre toate optiunile),si am asteptat pana a aparut si ultima "veriga" adica Focus ST,dar m-am "dezumflat" cand am vazut consumul de 13.5 in oras.GTI e cel mai bun compromis intre masina de oras si sportiva.Toata mass-media de specialitate e de parerea asta.Dar pana la urma fa cum zice Clarkson,"Alege cu inima!".Oricum daca-ti iei GTI iti garantez ca n-o sa-ti para rau.Nu conteaza ca te bate nu stiu ce masina la semafor,sofatul nu se rezuma la cei 400m.

De curiozitate , cat iti ia a ta in oras?

GTI 10-09-06 10:54

In mijlocu zilei 12l/100km.Seara 10.5l/100km.Afara 8l/100km.Se poate si mai putin in afara orasului.Oricum e o masina polivalenta.E buna si de facut piata si cumparaturi la supermarket si e bun si pe circuit.O revista spunea:"Cu greu mai gasesti astazi o masina care sa se comporte atat de bine pe circuit fara a i se aduce nici o modificare fata de starea in care iese de pe linia de asamblare."Revista nu e romaneasca,e britanica.

Morro 19-09-06 14:59

cam dubiosi timpii pe care i-au scos aia in teste ... la toate masinile

All times are GMT +2. The time now is 01:49.

- Copyright 2026 4Tuning