Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   O dacie la a doua tinerete DB 04 SNR SNR-ica (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/171672-dacie-doua-tinerete-db-04-snr-snr-ica.html)

Old_boy 19-05-10 22:53

Re: O dacie la a doua tinerete DB 04 SNR SNR-ica

ti-am mai zis si ieri da iti mai zic inca o data... LA MULTI ANI!! :hug:

Cosmin-SNR 21-05-10 16:52

10 Attachment(s)
v-a multumesc tuturor pentru urari, Astazi in timp ce am iesit de la scoala l-am zarit pe Domnul Stefan Old_boy pe drum...mergea incet si asculta,eu faceam cu mana strigam nici nu m-a auzit) cand colo el avea o problema la roata stanga spate,a tras pe dreapta si am fugit repede la el,am facut cunostinta si incercam sa gasim impreuna cauza problemei...si asa ca am facut si niste poze, un baiat foarte de treaba

P.S:Uitasem sa te intreb,pana la urma pe unde te-a prins ploaia? ca pe mine m-a prins ploaia la 20 de minute dupa ce ai plecat tu:rolleyes2 noroc cu ghiozdanul meu ca a fost pe post de umbrela:)),imi place asa mult dacia ta incat mi-am pus-o pe fundal la calculator:oops:

rob3rt0 22-05-10 07:05

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 3378765)
v-a multumesc tuturor pentru urari, Astazi in timp ce am iesit de la scoala l-am zarit pe Domnul Stefan Old_boy pe drum...mergea incet si asculta,eu faceam cu mana strigam nici nu m-a auzit) cand colo el avea o problema la roata stanga spate,a tras pe dreapta si am fugit repede la el,am facut cunostinta si incercam sa gasim impreuna cauza problemei...si asa ca am facut si niste poze, un baiat foarte de treaba

P.S:Uitasem sa te intreb,pana la urma pe unde te-a prins ploaia? ca pe mine m-a prins ploaia la 20 de minute dupa ce ai plecat tu:rolleyes2 noroc cu ghiozdanul meu ca a fost pe post de umbrela:)),imi place asa mult dacia ta incat mi-am pus-o pe fundal la calculator:oops:

Ce coincidenta!Cum s-a facut ca Stefan sa nimereasca in localitatea ta:?::???:

Cosmin-SNR 22-05-10 08:19

Quote:

Originally Posted by rob3rt0 (Post 3379925)
Ce coincidenta!Cum s-a facut ca Stefan sa nimereasca in localitatea ta:?::???:

pai din cauza ca el merge mai departe de targoviste,si trece mereu prin orasul(localitatea) de la mine de aici ;):arrow:

Cosmin-SNR 22-05-10 11:12

1 Attachment(s)
Salutare! Am si eu o intrebare,se mai gaseste acel panou din fata(poza) ca as dori sa il schimb deoarece am ochelarii ruginiti si nu vreau sa iau altii de Connex :rolleyes2

Alex4u 22-05-10 12:11

se gasesc ...dar tabla este de proasta calitate..

DACIA 1410 Valy Multescu 22-05-10 12:16

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 3380300)
Salutare! Am si eu o intrebare,se mai gaseste acel panou din fata(poza) ca as dori sa il schimb deoarece am ochelarii ruginiti si nu vreau sa iau altii de Connex :rolleyes2

Nu ştiu ! Aruncă şi tu o privire aici ! Că am găsit multe componente de caroserie de Dacia 1300 !
https://forum.4tuning.ro/493-anunturi...iese-rare.html

Cosmin-SNR 22-05-10 12:16

Quote:

Originally Posted by Alex4u (Post 3380434)
se gasesc ...dar tabla este de proasta calitate..

multumesc! pai daca este facuta frumos,grund antifon vopsea tot tacamul nu iese bine?:?:

Cosmin-SNR 22-05-10 12:17

Quote:

Originally Posted by DACIA 1410 Valy Multescu (Post 3380444)
Nu ştiu ! Aruncă şi tu o privire aici ! Că am găsit multe componente de caroserie de Dacia 1300 !
https://forum.4tuning.ro/493-anunturi...iese-rare.html

Multumesc! Dar este vechi topicul,acum nu mai exista decat carcasa bord din acea masina....:rolleyes2

Old_boy 23-05-10 11:33

eu trec destul de des prin Racari (cand ma duc la mine la tara) coincidenta a fost ca am trecut pe acolo tocmai cand iesea cosmin de la scoala si intamplarea a fost sa imi "cada" roata tocmai acolo astfel incat sa fiu nevoit sa opresc :))

ps: ploaia aia m-a prins la iesirea din racari... stergatoarele nu au mai facut fata moment in care am decis sa trag pe dreapta... din cauza vizibilitatii reduse era sa intru cu masina in sant am tras de volan a facut acvaplanare... a fost nasol cu ploaia. bine ca nu s-a intamplat nimic

Cosmin-SNR 23-05-10 13:07

Quote:

Originally Posted by Old_boy (Post 3382519)
eu trec destul de des prin Racari (cand ma duc la mine la tara) coincidenta a fost ca am trecut pe acolo tocmai cand iesea cosmin de la scoala si intamplarea a fost sa imi "cada" roata tocmai acolo astfel incat sa fiu nevoit sa opresc :))

ps: ploaia aia m-a prins la iesirea din racari... stergatoarele nu au mai facut fata moment in care am decis sa trag pe dreapta... din cauza vizibilitatii reduse era sa intru cu masina in sant am tras de volan a facut acvaplanare... a fost nasol cu ploaia. bine ca nu s-a intamplat nimic

bine ca nu ai patit ceva sau masina:rolleyes2 eu cand am ajuns acasa eram ca o carpa uda =))) altceva s-a mai intamplat? ti-a mai troncanit ceva???

Old_boy 23-05-10 16:30

da azi noapte pe la 2 eram cu niste prieteni si toti care ma depaseau imi dadeau flashuri... asta ca sa constat cu stupoare ca nu imi merge pozitia pe spate... am mers cu ceata aprinsa pana acasa si nici la aia nu aveam un bec :rolleyes2

Cosmin-SNR 26-05-10 08:34

70 Attachment(s)
Hai sa mai postez si eu aici,ca s-a cam pus praful pe topicul asta :lol: in decursul saptamanii trecute, mai exact sambata m-am gandit sa mai fac si eu cate ceva pe la masina, pentru inceput am facut asa:
-mi-am tras fire de la mufele bordului pentru martorul de stergatoare(poza)
-am facut sa mearga avaria pe martorul din dreapta,cel de langa martorul verde de la pozitii:D
-am reparat semnalul stanga fata,era din firele de la interior:rolleyes2
-as dori sa fac legaturile la ceasurile temp. apa, si presiune ulei dar nu stiu cum si cine stie il rog sa posteze aici:-)
-am schimbat nuca la schimbator deoarece cea originala si cam tocise si era pacat de ea....:rolleyes2..
-am aranjat putin cutia de la casetofon si casetofonul
-am montat un tips la toba si pot spune ca imi place foaaarte mult ca este auriu si se asorteaza cu culoarea masinii,cam asa as vrea sa fac toba finala...dar mult mai reusita:D
-am facut curatenie GENERALA deoarece era foarte murdar interiorul:oops:
-cam astea sunt treburile facute la SNR-ica in ultimul timp.... las pozele sa vorbeasca:D:arrow:

Cosmin-SNR 26-05-10 08:37

si subwooferul meu home made...:oops::oops::oops::oops::oops::oops: nu trebuia sa apara in poza...dar nu ramane in masina;):rolleyes2

rob3rt0 26-05-10 13:40

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 3390391)
Hai sa mai postez si eu aici,ca s-a cam pus praful pe topicul asta :lol: in decursul saptamanii trecute, mai exact sambata m-am gandit sa mai fac si eu cate ceva pe la masina, pentru inceput am facut asa:
-mi-am tras fire de la mufele bordului pentru martorul de stergatoare(poza)
-am facut sa mearga avaria pe martorul din dreapta,cel de langa martorul verde de la pozitii:D
-am reparat semnalul stanga fata,era din firele de la interior:rolleyes2
-as dori sa fac legaturile la ceasurile temp. apa, si presiune ulei dar nu stiu cum si cine stie il rog sa posteze aici:-)
-am schimbat nuca la schimbator deoarece cea originala si cam tocise si era pacat de ea....:rolleyes2..
-am aranjat putin cutia de la casetofon si casetofonul
-am montat un tips la toba si pot spune ca imi place foaaarte mult ca este auriu si se asorteaza cu culoarea masinii,cam asa as vrea sa fac toba finala...dar mult mai reusita:D
-am facut curatenie GENERALA deoarece era foarte murdar interiorul:oops:
-cam astea sunt treburile facute la SNR-ica in ultimul timp.... las pozele sa vorbeasca:D:arrow:

Mie,o masina imi place daca are motorul curat.Deja incepi sa ai un motor curatel.Multa bafta.Deja imi pare rau ca tatal meu si-a vandut dacia 1300:sad:.

All times are GMT +2. The time now is 00:44.

- Copyright 2026 4Tuning