![]() |
Re: Virtual Tuning Usergroup
dupa ce scri acolo nu te tine smochina tie frica nci cu vot PUBLIC si dee esti de-al casei nu te tine cu unul de stagiu 2 frica e mare TE CRED.....TI-E FRICA
nu era necesar sa repeti de atatea ori "ti-e frica" -> tng |
Quote:
|
mai frate dak esti asa de tare in gura te provoc eu pe tine dar cred ca nu o sa accepti asa ca nu are rost sa ma mai chinui
|
hai ca la ala de stagiu 2 nu ai tupeu dar dak nici la mine nu te tine lasane si dute stergeti accountul de pe 4tunning ca esti o gaina care se sperie din orice dar hai
|
ba frate amu veniti toti pretenii din galatzi si provocatzi-ma .. frumos v-am zis nu accept provocari de la voi .. stergetzi-va voi accounturile .. nu va simtiti in plus pe aici ? eu fix aia ziceam ca am sa tac din gura pt a nu primii ban din cauza voastra .. si asta chiar e ultimul mesaj auzit d l mine din tot conflictu asta
|
in caz ca nu tiai dat seama te provoc soricelu daca te tine
|
bay baietii gata! a fost amuzant pana la un moment dat da deja o pre exagerati! soricelu taci frate din gura si nu ii baga in seama, si restu gastii puneti macar 2-3 masini pe aicea nu veniti si hopa vreau in usergroup... sa vada lumea cum lucrati macar si nu mai sariti asa cu grua peste fiecare
|
1 Attachment(s)
vreau sa il provoc pe soricelu pe masina asta ... sper sa nu refuzi ... patrotu90 id de mess sa vb de deadline kestii deastea...
|
Quote:
|
bai fratzilor a-ti luat-o razna ca nu va mai inteleg... ce puii mei aveti ca aici trebuia sa facem masini nu sa ne certam ca niste dobi... eu va propun sa ne calmam si sa ma provoace si pe mine cineva ca m-am plictisit (apropo eu nu o sa provoc deocamdata pe nimeni ca nu am chef sa imi iau injuraturi:D)
|
Quote:
|
Quote:
|
accept provocarea lui patriotu ... deci facem masina p duminca
|
Quote:
|
daca soricel nu vrea eu de acum numai vreau sa mai am nici o tangeta cu nimeni si astept si eu sa ma provoace cineva...cum vrea amical sau nu
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:37. |
- Copyright 2026 4Tuning