![]() |
Re: PH-88-LCG,un break injectat,neterminat...
cu siguranta pune o plasa neagra si nu o mai taia asa de mica ca arata naspa cu spatiul ala dintre ea si masca si inca un amanunt care schimba aspectul masini tale in acest moment e sa schimbi semnalizarile alea ciobite ce naiba masina noua si semnalizari bulite
Apoi de ce nu mai faci buza alba la jante ca ar arata super mai ales alea de spate daca nu ma insel parca le ai dublate. SPOR LA TREABA |
3 Attachment(s)
Quote:
|
Bravo pentru munca depusa!
|
Va multumesc tuturor,semnalizarile sunt prima prioritate,doar ca nu mi-au mai ajuns banii,sunt la limita,si plasa la fel,o fac neagra si o aranjez cum am mai spus,cu jantele,ramane de vazut,vreau ceva tot pe 13 dar in 4 prezoane:D:D:Dsau da-mi un PM cu pretul jantelor CMS:Dcine stie
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Tzaca paca pe dedesubt,cablu frana de mana schimbat si pus bascula la punte cu pivot,cumparata de la Cannavaro!!!!!!
|
3 Attachment(s)
azi...
|
Da , pica totul la linie.. imi place !
|
Quote:
|
Quote:
|
Este treaba lui,isi da omu' cu parerea cum poate!!!!!I-am multumit pt parere,eu inteleg ce imi place dak ma intelegi :D
|
Frumoasa masina,dar trebuie sa-i faci ceva la bara aia de fata, sai astupi gaurile alea mici,ca sta urat cu ele,in rest masina este super ok.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:42. |
- Copyright 2026 4Tuning