![]() |
Re: Golf 2 - FDM
nu vreau sa fiu rau ... dar spoileru fatza nu`mi place delok ... eu zic bara originala de gti cu prelungire sport ... arata mult mai bine ... (parerea mea) in rest felicitari pt golf ... e frumos ...
P.S. RESPECT |
foarte frumoasa si bafta cu ea ... chiar e frumoasa culoarea masini :oops:
|
e grava ..am vazut-o la pescarus sambata si rullz :) hai cu td pronto ;) felicitari
|
Quote:
de ex.: fata-spate-lateral-3/4fata-3/4spate |
Quote:
|
Claudiu, Oase, daca as vrea sa imi "aranjati" un interior la o masina, se poate?
Nu vreau nimic la exterior. Inca... :)) Felicitari pt masina. Este o reala placere sa vad ca asa ceva SE FACE, nu doar se viseaza... |
9 Attachment(s)
au aparut si poze :D
da si ce poze ?!?!?! :D va rog .. vizinoare placuta :D GOFL 2 POWER o sa urmeze alte poze ! tnx oase si claudiu :D pt prezenta |
suuuuuuuuuperrrrrrrr...marfa pozele golfule...sunt excelente....una din ele o sa aterizeze la mine pe desktop...felicitari...foarte reusite
|
superi tari pozele ! Nici masina nu e mai prejos ! Felicitari Golfule ! :D
|
Quote:
|
D E M E N T I A L ! ! ! :yikes:
|
super tare masina!!! :shock: daca ai pune o grila fara emblema.. niste jenti mai misto :rolleyes2 si un spoiler spate mai fain.. ar fi belea rau!!!! acuma nu va suparati pe mine dar gusturile nu se discuta.. nu ?
|
nu credeam ca o sa zic vreodata asta dar FELICITARI ai reusit sa faci masina sa arate bine ( inainte arata oribil - chiar si tu sti 8) )!!!
Bravo Wob |
Quote:
abia astept sa facem intalnirea aia cu masinile... o sa iasa beton;) |
Frumoase pozele ... zici ca sunt scoase din NFS ... dar bine ... mult mai reusite :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:21. |
- Copyright 2026 4Tuning