![]() |
Re: BC 87 BUS...modificari complexe...
Ideea e ca ce a facut el e de apreciat ,dar lumea se astepta la ceva mai spectaculos ,avand in vedere cum a povestit el lucrurile..oricum repet e de apreciat ceea ce a facut el avand in vedere ca nu l-a ajutat nimeni.
|
Quote:
|
nu mai zice mertanu nimici pe'aici? :(
|
chiar nu mai zice nimeni nimic pe topicu lui mertanu? :))) s-o incheiat tuningul? :(
|
se pare ca tuningu ala la masina nici macar n-a fost inceput :)))) ce a fost pana acu vopsirea.. nu e considerata tuning
|
Quote:
|
frate stii tu cum e la 18-19 ani.... e bmw. nu e dacie. daca aveam dacie o faceam avion. cu 10 miloane cumperi la dacie tot. dar la bmw se termina scmecheria. bara spate nu o am. trebuie sa imi pun o bara de model 90 unica cu o bara spate de m technik1, cunoscatorii stiu despre ce vorbesc. pe fatza am fusta model 90 pe care am sa pun o prelungire custom. vineri imi vine pleoapa de luneta si sprancenele sau pleoapele cum vreti voi sa ii spuneti. amintesc ca la interior am fetele de portiere negre full, ceasuri plasma, inele de bord cromate. urmeaza un set de boxe de la mnc, 13 cm pe fata, 6*9 inchi pe spate. masina o sa primeasca o folie omologata rar neagra. doar pe luneta si geamurile de pe spate.pe fata am schimbat geamurile. am geamuri de e30 maronii de fabrica. s se vad super fain. vineri am sa dau jos bordul ca vreau sa schimb mocheta si aeroterma, intrucat nu am caldura si am apa la picioare. si unii sa se gandeasca, adica nu toti. majoritatea cum era la 18-19 ani cand nu ai o chifla in stomac si vrei sa faci tuning. unii asteapta sa faci un avion, altii te intreaba cand ii pui aia, cand faci aia.... dar na... asta e lumea. v-am lasat si mai vorbim. va tin la curent cu tot.
https://i96.photobucket.com/albums/l1...06/Foto022.jpg |
Quote:
Felicitari pt ce ai facut pana akum ;) si numai respect din partea mea :-) Asteptam poze cu uramatoarele modificari :D |
bravo mertane, felicitari ptr ce ai facut pana acum, asteptam sa pui poze in continuare Respect
Quote:
|
mertane numai respect am pt tn man si nu mai lua in seamna tot ce zice lumea ;) YO TE RESPECT MULT PT MUNK DEPUSA D TN LA 19 ANI BV
|
Quote:
|
Quote:
|
Bv ma mertan ... si pt ce ai facut pana acuma si pt ce vrei sa faci si pentru curajup pe care l-ai avut sa te apuci de acest proiect ;) tine-o tot asa :P
|
te inteleg mertane,eu la 21 de ani mi-am luat BMW,din banii mei,am lucrat un an de zile si am strans toti banii.inclusiv parintii mei ma luau la misto.nimeni nu a crezut in mine.a meritat efortul,ce satisfactii iti ofera asa o masina...chiar daca tot la doua-trei zile bagam benzina de 3-400000 lei,nu m-am vindecat de BMW
|
Am Honda,sunt hondar convins 100% dar de mic imi doresc un BMW ursulet negru si lasat cat mai aproape de cartier.Sper sa-mi indeplinesc acest vis intr-o buna zi.Pana atunci va admir pe toti cei care investiti in ele pasiune suflet si nu in ultimul rand destui bani.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:48. |
- Copyright 2026 4Tuning