![]() |
Re: 4TuningDAY REVENGE
varianta...care posibil sa fi creat probleme spectatorilor.
unii nu au putut fi stapaniti...si erau cat pe ce sa se urce pe banda de bitum, degeaba erau gardienii. organizarea a fost proasta...cu asezarea spectatorilor doar pe o parte a pistei. Inghesuiala mare... Trebuia cumva solutionata problema trecerii si pe partea cealalta a pistei... |
Quote:
oricum bravo WSR, si mai ales bravo tuturor participantilor!! cu toate ca vremea a fost cum a fost, totusi au fost cateva momente frumusele de liniute :D (putine, ce-i drept :rolleyes2 ) Toate cele bune! |
2 Attachment(s)
Fericitul castigator al Opel Manta :)
|
... sau blestematul castigator ........
|
ce plina e urna... :)
|
nu`i plina ii uda. makar de castiga unu de a nostru .. stiti ce zic :) sper sa nu fiu inchis pentru rasism :))
|
dar de unde e flacau' ???
|
3 Attachment(s)
Fetele de la start, spectatori si concurenti:
|
o inghetat in fetitele astea powerhorsu :)) , ba ce o plecat LOGANU ala , stie careva ceva detalii ca stiu ca o plecat ca un nebun , io dat calasa la GOLF ? :)) oricum IMPREZA POWER !!!
|
Quote:
Organizarea proasta? In conditiile date... La fotbal treci cumva prin mijlocul terenului in timpul meciului numai asa ca l-ai vazut pe cutare dincolo? |
Loganu de la deva a mers belea!!!! BRAVO!! :)
|
oare cati cai are loganu ala ? e tunat la motor ?
|
Re: DEZAMAGIRE... putin spus
eu zic k e cazu !!!nu stiu cum a fost organizarea la expo si la dbDrag dar la viteza........haos total.respect pt gaju kre a incercat multe dar.....a fost dupa parerea mea 60% un esec! dar nu neaparat din cauza organizarii ci si din cauza vremii!!!!
|
:( dezamagire totala ! nu-mi pare rau deloc k am plecat home.timp de o ora am tot fugit dupa organizatori k sa-mi zik un timp si......
stie cineva clasamentu de la drift???s-au dat ceva premii?? un multumesc de participare nu ar fi stricat! |
Quote:
se trece pe partea cealalta...ca lumea 'e prost' |
| All times are GMT +2. The time now is 09:40. |
- Copyright 2026 4Tuning