![]() |
Aceeasi culoare ?
|
Sa fii atenty la o chestie minora in aparenta dar pe care o fac aproape toti vopsitorii: nu binevoiesc sa puna inapoi pe masina tot ce ti-au dat jos ( garnituri,distantiere de cauciuc de pe la capote, capacele de pe la suruburi, dopuri, etc, etc ) si vezi pe urma ca ti se umezeste porbagajul, auzi vantul, si alte alea si nu stii de unde vine
|
da asa e. si in caz ca pui piese noi 'uita' sa ti le antifoneze si nu pun suruburi in locuri 'neimportante' cum ar fi barele de protectie...
|
scuze-ma acuma am vazut si eu matizu.... e faina masina ..... sa conduci sanatos... eu sunt ala care a luat locu 2 in arad :lol: :lol: si nu o sa te las sa iei locu 1 data viitoare :wink:
|
matizul va fi aceasi culoare. felicitari tekin, din cate am inteles esti din tm...nu??cand va fi gata masina am sa vin pana acolo sa imi zici daca ai sa ma lasi sa iau locul I :) .
|
E beton matizul, si sunt siguri ca o sa-l faci si mai beton ..
Dar si daca iei locul I la tuning show, partea proasta e, ca tot timpul o sa ramai cu motorul de 800, sau ai 1100 ? Sau ii faci ceva si la motor ? |
Si vezi ca la urmatorul tuning show o sa fie 4 masini noi.. :)
Ford Mondeo, Peugeot 307cc, BMW 325, si Nubira. Asa ca .. pregateste-te sa le ti piept... :wink: |
ma pregatesc sa indes un motor luat de pe un charade (daihatsu).un 993cmc gtTi (cu turbo), motorul stock are 99 cai si se poate doza pana la 150...sper sa imi incapa, numa sapt. viitoare stiu sigur.daca nu incape am sa comand un turbo kit de la adriatuning italia...oricum nu va ramane motorul stock.
|
sa ai foarte mare atentie la detalii. supces in continuare.
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
bogdan...motorul l-am gasit in cj si m-am gandit si la partea de frane. problema cu stabilitatea e deja rezolvata...jante speedline 15\" cu cauciucuri 205/45/15 si distanta dintre roti marita fata 4.6 cm si spate 8cm.asta e gata acum. luna viitore telescoapele vor fii intarite, arcuri sport(daca gasesc) si franele. deocamdata tre` sa-mi termin exteriorul wide body kit-ul
|
wow ... si de ce ai postat de 3 ori?! sa se'ntzeleaga mai bine? sau ii greseala de tipar ?! :D
ma rog ... z mah cat ai dat pe jante ca si eu miam pus ochii pe ele |
gandeste-te la ceva sisteme de siguranta (alarme, imobilizare motor, etc.). eu cel putin am devenit paranoic la cate-am patit si auzit.
|
Re:
Quote:
|
da si cand o vad aia de la asigurare sa zica ca ei nu asigura ciudatenii de astea :D ideal ii in curte la casa sau garaj la vedere :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:42. |
- Copyright 2026 4Tuning