Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Unknown Racers (https://forum.4tuning.ro/621-unknown-racers.html)
-   -   UNKNOWN RACERS Cafe Bucuresti (https://forum.4tuning.ro/621-unknown-racers/166376-unknown-racers-cafe-bucuresti.html)

ALEX_BZN 17-02-10 10:46

re: UNKNOWN RACERS Cafe Bucuresti

Dupa ce am vazut eu mie imi plac urmatoarele: UNKNOWN, STRANGER'S, Nightmare racing, YEA(daca va ramane),si cam atat.....si stret soul e interesant dar parca nu merge la un club auto ...parerea mea.
AM mai vaz pe poaginile anterioare LOST SOUL,NIGHTBREKARS,4team squad...si astea suna interesant,street squad.....

Rob3rt_YRC 17-02-10 10:49

da.. asa e , insa fak o sa cauti o s vezi k sunt multe cluburi gen : street angels , street demons etc kre incep cu street iar noi cautam ceva unicat din cate imi aduc eu aminte nu ? :D , si cosmin nu cred k tre sa se supere pentru k el e cel kre ne-a spus sa venim cu pareri :D

ALEX_BZN 17-02-10 10:52

At le excludem pe cele cu street,squad,team,racing si mai raman:unknown,strangers,lost soul,street soul,...

Rob3rt_YRC 17-02-10 10:57

vedem ce parere o sa aiba si cosmin .. il asaltam frumos pe sus elegant , si tre sa iasa un nou nume frumos al clubului cu care sa fim mandri de el :D bine intles si de toti membri

Rob3rt_YRC 19-02-10 13:37

ce parere aveti de Mindless Racing Club :))))

morpheusmaster 19-02-10 13:46

Quote:

Originally Posted by Rob3rt_YRC (Post 3102634)
ce parere aveti de Mindless Racing Club :))))

Alt club? :)) Tot is mai putini penibili ca Dollar Racers...

Rob3rt_YRC 19-02-10 14:10

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3102661)
Alt club? :)) Tot is mai putini penibili ca Dollar Racers...

era o gluma stai linistit :))

morpheusmaster 19-02-10 14:12

Quote:

Originally Posted by Rob3rt_YRC (Post 3102725)
era o gluma stai linistit :))

La cum apar cluburile si dispar sincer nu ma mira. In curand o sa fie si RON Racers, gay racers...tot asa...

Rob3rt_YRC 19-02-10 14:16

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3102730)
La cum apar cluburile si dispar sincer nu ma mira. In curand o sa fie si RON Racers, gay racers...tot asa...

oricum aici nu e vb de un club nou ... era vorba de o schimbare de nume a clubului :D

kos_YRC 21-02-10 03:01

8 Attachment(s)
vad k inca nu s-a venit cu vreo idee minunata....mai asteptam ca nu are rost sa ne grabim..
last update o tura pe la munte cu cativa baieti
PS:alex n-am mai oprit ca la intoarcere a fost accident pe DN si am stat la o coada de 4 km si era si ceata rau..

ALEX_BZN 21-02-10 11:38

Nu e nimic...ar fi fost indicat sa dai un tel/mesaj ceva ca am pus lumea in alerta de pomana..si am asteptat degeaba..asa stiam de la capul locului..in fine..

Rob3rt_YRC 21-02-10 11:49

ce va mai merge :)) cosmine tinere te cautam peste tot si u o arzi p la munte :D

Emiliannec 22-02-10 00:19

frumoasa si cu peripetii incursiunea la munte:lol: Sper ca v-a priit si v-ati intors cu forte proaspete 8)

Puya123123 22-02-10 00:37

Quote:

Originally Posted by ALEX_BZN (Post 3094736)
Dupa ce am vazut eu mie imi plac urmatoarele: UNKNOWN, STRANGER'S, Nightmare racing, YEA(daca va ramane),si cam atat.....si stret soul e interesant dar parca nu merge la un club auto ...parerea mea.
AM mai vaz pe poaginile anterioare LOST SOUL,NIGHTBREKARS,4team squad...si astea suna interesant,street squad.....

de ce ne-am numi Stranger's si nu STANGERS? ca daca pui apostrof inseamna "ai strainului" .. hmmm

ALEX_BZN 22-02-10 10:22

dap..ai dreptate,....trebuie legat:P

All times are GMT +2. The time now is 15:58.

- Copyright 2026 4Tuning