![]() |
re: UNKNOWN RACERS Cafe Bucuresti
Dupa ce am vazut eu mie imi plac urmatoarele: UNKNOWN, STRANGER'S, Nightmare racing, YEA(daca va ramane),si cam atat.....si stret soul e interesant dar parca nu merge la un club auto ...parerea mea.
AM mai vaz pe poaginile anterioare LOST SOUL,NIGHTBREKARS,4team squad...si astea suna interesant,street squad..... |
da.. asa e , insa fak o sa cauti o s vezi k sunt multe cluburi gen : street angels , street demons etc kre incep cu street iar noi cautam ceva unicat din cate imi aduc eu aminte nu ? :D , si cosmin nu cred k tre sa se supere pentru k el e cel kre ne-a spus sa venim cu pareri :D
|
At le excludem pe cele cu street,squad,team,racing si mai raman:unknown,strangers,lost soul,street soul,...
|
vedem ce parere o sa aiba si cosmin .. il asaltam frumos pe sus elegant , si tre sa iasa un nou nume frumos al clubului cu care sa fim mandri de el :D bine intles si de toti membri
|
ce parere aveti de Mindless Racing Club :))))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
vad k inca nu s-a venit cu vreo idee minunata....mai asteptam ca nu are rost sa ne grabim..
last update o tura pe la munte cu cativa baieti PS:alex n-am mai oprit ca la intoarcere a fost accident pe DN si am stat la o coada de 4 km si era si ceata rau.. |
Nu e nimic...ar fi fost indicat sa dai un tel/mesaj ceva ca am pus lumea in alerta de pomana..si am asteptat degeaba..asa stiam de la capul locului..in fine..
|
ce va mai merge :)) cosmine tinere te cautam peste tot si u o arzi p la munte :D
|
frumoasa si cu peripetii incursiunea la munte:lol: Sper ca v-a priit si v-ati intors cu forte proaspete 8)
|
Quote:
|
dap..ai dreptate,....trebuie legat:P
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:58. |
- Copyright 2026 4Tuning