![]() |
Re: CJ 66 HAN
legarea apei am descoperit, vacumul e descoperit, alimentarea cu benzina am gasito.... singura problema e tubul cu diuza ....
la carburatorul vechi iasa de jos de langa iesirea de la apa , la carburatorul acesta nu prea vad de unde ar iesi tubul cu diuza , sper ca totusi cineva mai are un pic de habar si m-ar ajuta .... desi nu prea vad :) |
bun deci sa inteleg ca nimeni nimica ? :) ....
|
ai putut monta carburatoru ?
|
am vb cu un mecanic de masina mea si mi-a recomandat astfel de carburator pt motorul de 1.6 acum trebuie mai intai sa vezi de pe ce motor e daca e de pe 1,6 tre sa schimbi jicloarele ca sa mearga pe 1,4 sau 1,3 (nush ce motor ai tu)
cica ar fi foarte vanos si conumu e mai mult decat ok despre montaj tre sa ma interesez |
motorul meu e de 1,4 .... :) ceea ce nu descoper la carburator ii locu unde ii adaptez tubul cu diuza de la vechiu carburator .... as fii recunoscator daca ai reusii sa imi obtii un raspuns
|
ba atat ii de greu sa cauti sa vezi unde il bagi ? frateto mecanic si nu stie sa iti arete?
|
hai cauta tu :)) ca eu am cautat da cu toata mecanica mea nu imi dau seama :)
|
ai de mine ma zici ca asa vmare ii carburatoru ala
poate nu ii mai trebe bagat in carburator si sant gaturile de lebada de la filtru care au si pt gazele de carter:P |
si totusi seria de pe el ar ajuta foarte mult :)
|
acuma nu ii vb de o serie el se tot stresa unde sa ii cupleze furtunu iam dat o solutie dac el nu o gasit poate si asa sa il monteze amestecu tot si-l fac cum trebe cu gaze de carter
ii o k si asa |
old boy o sa iti scriu toate seriile ce o sa le gasesc pe el poate o sa te ajute :)
|
3 Attachment(s)
plictiseala ...
|
ma tat furia galbena ii galbena:)))
|
2 Attachment(s)
niste stopuri nu vrei ? poti sa le faci si clare sau le lasi fumurii
|