Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Timisoara (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara.html)
-   -   Zile de nastere! (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara/1661-zile-nastere.html)

cioli17 04-05-05 10:34

la multi ani si tot ce iti doresti , la mai multe v8-uri :D
sorry dar eu cred ca nu pot sa ajung :cry:

Corse 04-05-05 14:06

mane, nu vreau sa fiu rautacios, sau sa-ti stric planurile, dar m-am gandit la altceva. azi la scoala, stand la o discutie amicala cu maestru cioli, ne-am gandit ca nu prea are rost sa mergem la x km departare pt inca un (scuzati expresia) \"gay party\". daca kiar nu ne intelegem cu mihai (sa tinem la el la casa), si stiu ca scooter are divergente cu el, a-r mai fii o solutie sa tragem o iesire la iarba verde, in cinstea ta. un gratarel, o bere fara alcool pt cei ce conduc, etc.
ce zici florine?

PS: parerea mea. fara intentii rele.

Jeff 04-05-05 14:10

La multi ani Florin, din pacate nu pot fi prezent, dupa cum am discutat :cry:
Distractie multa va doresc :!: 8)

florin_cars 04-05-05 15:12

va multumesc de urari.. :lol:
ideea lui Corse man e buna dar ce facem, stam pe marginea soselei sa ne cinstim sau unde, la Albina ar fi fain dar am auzit k sunt baltoace :roll:

mai propuneti ce si unde k trece timpul..si poate ramanem la cea mai simplista varianta la Draku' luni(ezac de ziua mea :D ), desi la iarba verde n-ar fi rau, de-ar tine timpul cu noi

Corse 04-05-05 15:40

mda, cred ca e cam umed terenu la albina sau sag. cu inundatiile astea, poate ramnem naibii pe acolo. plus ca cica de joi se strica vremea iara (sper sa nu)

tm8bnz 04-05-05 16:03

Nici o problema,mergem la padurea verde,la capatu lu Dumbravitza,imediat pe dreapta dupa ce iesi din localitate.De unde ai fo cu mine Florine daca te uitai peste drum,peste camp vedeai digu si padurea...
Ah era sa uit...digu unui lac de accumulare...deci cine se simte voini ia slipu si face o baie !
Mici e cea mai buna idee,everytime up to \"mici\" !

florin_cars 04-05-05 16:34

da mai EMA k bine zici, numa bine merg sa vad vo' 5 sau 6 masini vechi de p'akolo, de ziua mea.. :dance: :joy:
ce cadou fain baieti... :peace: Mersiiii :P
merem, vreme sa fie

Sc0OTeR 04-05-05 17:38

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tm8bnz\"
Nici o problema,mergem la padurea verde,la capatu lu Dumbravitza,imediat pe dreapta dupa ce iesi din localitate.De unde ai fo cu mine Florine daca te uitai peste drum,peste camp vedeai digu si padurea...
Ah era sa uit...digu unui lac de accumulare...deci cine se simte voini ia slipu si face o baie !
Mici e cea mai buna idee,everytime up to \"mici\" !

Nu e o idee rea dar daca mai ploua trece balta peste dig si sunt sapate santuri, so nu putem intra cu masini :roll: Am sa ma duc acolo zilele astea sa vad care e situatia :wink:

tm8bnz 04-05-05 18:21

E drept ca so unflat destul de mult \"balta\" cu ploiilea alea,dar acum so retras...in atmosfera...asa ca daca avem vreme frumoasa sambata,chiar de ploua vineri nu o sa fie sfarshitu lumii !

Corse 04-05-05 18:34

ce ingenios sunt :wink: :P
deci...ramne asa? merem la gratare? daca e vreme buna

florin_cars 04-05-05 22:04

putem s-o lasam si pe Duminica, mai aproape de ziua mea(9) poate repar furia ..crem :?: ah..sau veche :roll: sau cum o fi ea :twisted:

eh COrse iti mai speli si tu pacatele :mrgreen: si dk merem duminica numa bine iti faci plansele sambata, vezi k ma gandesc si eu la tine :P

Speedy5 04-05-05 22:14

putem mere si la Parta daca e de mici.
am fost si duminica , si luni toata ziua si a fost cald si uscat pe jos.
asa ca daca e cald .....

florin_cars 05-05-05 16:30

Parta :blink: sau Sag :?: :!:
Parta = gipsyssss :P

eu unu shtiu k e mult praf la Prta sau nu mai e asha?

Speedy5 05-05-05 22:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"florin_cars\"
Parta :blink: sau Sag :?: :!:
Parta = gipsyssss :P

eu unu shtiu k e mult praf la Prta sau nu mai e asha?

flocea , ai lins vreun capac de bere si ti s-a urcat la cap ?
ce tigani , ce praf ?

apropo , pana la urma unde si cum se tine treaba ?

florin_cars 05-05-05 23:43

pai tu poate mergi la Timis in zona Parta nu in localitate, pt k akolo am avut eu treaba destui ani si iti spun k sunt destui tigani.

Pai eu zic k sa poata veni mai multi, Duminica, astept input(BNZ) despre Dumbravitza pt k e mai aproape dar am auzit ca akum 2 zile era cam ravasita balta aia

are gratar careva :?: :P

stie cineva kum e la strand la Sanmihai :roll: , putem face o baie cu sigurantza pt k e calda apa, bazine acoperite, o lada de bere si mititei :mrgreen:
spuneti unde preferati si akolo merem

All times are GMT +2. The time now is 07:48.

- Copyright 2026 4Tuning