![]() |
Re: GTI vs. everyone
hai repede :P pana nu ploua iar pe asfalt...
cat pentru altii...sa nu va fie frica... ultima masina care ma facut a fost o tigra care tragea f grav...pacat ca nu am mai avut cum sa ma mai testez cu ea :) cei care ma fac si vor sa incerce si un gti remapat, avem unul dsg cu harta abt de inca 40 caluti :D si p aceasta cale, poate aflu daca mai exista gtiuri remapate, dar nu aspad sau alti furnizori 'dubiosi'... dar sunt bune si alea pt 'teste' :D |
am papat unul ca tine,stock cu cutie manuala,acum cateva seri...Renault5 1.4 Turbo power...
|
vreau si eu sa vad cum stau cu tine.renault 5 GTT(B 83 BIV)
|
ho ho speedere au sarit 5 urile pe tine :)
|
Si dacia :D sa nu uitam de ea !
|
iar se ridica cu pretentii astia de la grupa mica :) ....
|
hehe :)
ne vedem si facem cumva... seara cel mai bine ;) |
seara iese fetele :p
|
Quote:
cand vii la un raliu in craiova...poate vorbesti cu el...de flash...cik sunt buni astia de ma mTm... |
are pe pm 270-272cp lol
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
a facut si toyota supra....care...avea cam 300 cai... acum si-a pus si jante de la mTm...pe 19"... |
ma foarte indoiesc ca o supra aspirata (aia de acolo) are 300 de cai...in primul rand....in al doilea rand cum zici tu...eu raman in continuare la parerea mea care mi-o super sustin : are pe **** mea 270 de cai
|
Quote:
Nu toata lumea stie ca supra Mk VI exista si aspirata si are 230 de cai pe 1650 kg :)) Golf-ul MTM l-a mucificat EVO 9 stock :D |
la 230 de cai pe 1650kg ... pai cu un gti stock il bati de-l asculti la cur cu ceasu ... da omu viseaza nfs-uri s.a.m.d. :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:10. |
- Copyright 2026 4Tuning