Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   EUROPENE (https://forum.4tuning.ro/400-europene.html)
-   -   Na, că Trabant nu era ! Este acum! (https://forum.4tuning.ro/400-europene/16474-na-trabant.html)

Danutz Bratosin 16-01-08 13:56

Re: Nah ca Trabant nu era ! E akuma!

a afectat lonjeronu ceva? sasiu? din poze se pare k nu...:rolleyes2

St3FaN 16-01-08 14:49

Nu, nu a afectat .

St3FaN 20-01-08 12:17

2 Attachment(s)
poza cu farurile :)

kidu2006 20-01-08 20:58

Felicitari Stefane pt munca depusa si pt curaj..de admirat si apreciat tot ce ai facut pana acum..Imi pare rau pt accidentul suferit,sper sa il refaci cat mai repede si sa ne tii la curent,k ai atras atentia la foarte multi useri de pe forum;) si cu proiectul si cu varsta ta;)
Ti-as propune sa incerci niste angel-eyes`uri,nu crezi k ar da bine pe faruri si cu pleoapele alea?Eu as zice k da...voi restu ce parere aveti?
Multa bafta si te asteptam cu vesti bune si poze noi;)

St3FaN 20-01-08 21:21

1 Attachment(s)
Stai linistit ca asta aveam si eu in cap demult :) dar stau cam prost cu banii acum, dar promit ca le desfac si o sa vina si niste "cercuri"!

kidu2006 20-01-08 21:48

Aha bun asa..;) ..si pana la urma la motor te-ai hotarat?sau ramane decat filtru sport?

St3FaN 21-01-08 07:22

la motor totu e original pana in prezent in afara de cilindrii pistoane segmenti si carburator :) si va mai ramane asa un timp, dupa ....

St3FaN 26-01-08 16:33

si asa uite ca a ajuns si la "mecanic"! azi l`am dus in sfarsit la facut :) spere ca sapt asta sa il termine !

ALEX_Agressor 26-01-08 16:51

Quote:

Originally Posted by St3FaN (Post 1304150)
Stai linistit ca asta aveam si eu in cap demult :) dar stau cam prost cu banii acum, dar promit ca le desfac si o sa vina si niste "cercuri"!

Sal Stefane,auzi nu ti recomand sa desfaci sticla de far si sa pui cercuri,cel putin cercurile astea din comert is f naspa,eu mi am pus la Trabi ul meu ,da nu arata extraordinar!!!mai bine mergi pe ideea sa cumperi 2 faruri Angel pt golf 2 noi ,pt ca se potrivesc perfect si arata bine,si ce i de fabrica i de fabrica!!plus de asta faruri de golf2 Angel noi costa 2 mil perechea,eu am dat 1 mil pe 2 cercuri plus lucru ,mai bine iesi cu alea de golf..succes

St3FaN 26-01-08 17:08

3 Attachment(s)
in primul rand farurile de golf 2 nu vin exact, poate alea de golf 1, in al doilea rand am gasit angel la 50 lei alb neon amandoua cercuri si in al 3-lea rand faruri cu angel eyes nu gasesti mai ieftin de 80 euro oricare ar fi ele pt golf 1 sau 2 !
Prima poza faruri golf2
A doua golf 1
a treia trabant
Faceti diferenta :)

ALEX_Agressor 27-01-08 02:16

Quote:

Originally Posted by St3FaN (Post 1316054)
in primul rand farurile de golf 2 nu vin exact, poate alea de golf 1, in al doilea rand am gasit angel la 50 lei alb neon amandoua cercuri si in al 3-lea rand faruri cu angel eyes nu gasesti mai ieftin de 80 euro oricare ar fi ele pt golf 1 sau 2 !
Prima poza faruri golf2
A doua golf 1
a treia trabant
Faceti diferenta :)

esti tare no,deci eu personal am pus de far de golf 2 cu angel pe Trabant,cercurile alea cu 50o de mii is ***uri,si la noi la Cluj in Iulius mall is 2 mil perechea(FK-germania)i alegerea ta

St3FaN 27-01-08 09:51

Ce sa zic poate ai pus, dar eu am dat exemplu si poze pt cei care nu stiu si nu au vazut cum arata farurile! Din partea mea poa sa fie si turcesti cercurile important ca se vad bine, alea de la fk sunt cu neon si probabil au si un montaj mic care le aprinde... astea care le`am gasit sunt cu led si daca e sa se arda un led vreodata dar cam greu, gasesc led la 5 lei si destul de puternic. parerea mea :) o zi buna

St3FaN 04-02-08 17:29

8 Attachment(s)
Si iata ca a venit si ziua cea mare si m`am apucat de trabi impreuna cu nea meseriasu! Am dat aripa jos si am indreptat ce era de indreptat ! maine va veni montata si vopsita noua aripa si miercuri ultimele finisaje :) poze

Danutz Bratosin 04-02-08 21:29

imi place..incepe sa prinda forma iar;)
ps: gainile de pe acolo te ajutau cu reparatu'?:-)

St3FaN 04-02-08 21:31

imi tineau contra la indreptat :)) eh nah faceti exceptie la ele

All times are GMT +2. The time now is 23:14.

- Copyright 2026 4Tuning