Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   Shadows Racing Team (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/163918-shadows-racing-team.html)

trafy-vr6 25-01-10 17:24

Re: Shadows Racing Team

mh..ce zic eu si ce zice el...bate shaua sa priceapa iapa....

ShAdOwpower 25-01-10 17:25

Quote:

Originally Posted by florynvl (X29 ZMT) (Post 3013914)
se droga trafy iar si nu mai face fata presiunii :)))

fratzika eu cred ca voi v-ati cam drogat.....cu victoriile voastre...daca sobo a zis ca e 2-1,e clar ca nu ne minte.....

florynvl (X29 ZMT) 25-01-10 17:27

Quote:

Originally Posted by ShAdOwpower (Post 3013921)
fratzika eu cred ca voi v-ati cam drogat.....cu victoriile voastre...daca sobo a zis ca e 2-1,e clar ca nu ne minte.....

deja nu mai e vorba de cine a castigat si cine nu, nu vezi ca trafy imi spune ca negru bate albu :))

trafy-vr6 25-01-10 17:27

ai ceva cu negrii ? zi`i ca si asa stau pe Danil Ionescu

ShAdOwpower 25-01-10 17:28

Quote:

Originally Posted by florynvl (X29 ZMT) (Post 3013923)
deja nu mai e vorba de cine a castigat si cine nu, nu vezi ca trafy imi spune ca negru bate albu :))

baaa....incheiati discutia...o sa se dea sobo iar ca sa demonstreze adevarul....si cu asta basta....ce rost au atatea schimburi de cuvinte???

ShAdOwpower 25-01-10 17:29

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 3013928)

:))))))))))))))).....:bat:

florynvl (X29 ZMT) 25-01-10 17:33

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 3013928)

:))) trafy nu mai zic nimic, ca vad ca unii iau in serios ce vorbim noi aici si poate se intelege altceva.imi pare rau daca v-am deranjat baietii, o sa postez doar la subiect de acum.

trafy-vr6 25-01-10 17:34

Asa vezi....sa moara cichi cean de mai zici nimic ! :))

UnNiMeNi 25-01-10 18:16

:lol: trafy ai uitat de ceva care blocheaza altceva ... in afara de drogurile care te blocheaza pe tine :D
Masina mea are 1275 deci e pe acolo cu 25 kg mai usoara :) il i`au pe greu in masina :twisted:

lupalb 25-01-10 19:02

pai atunci sari direct din schema cu vreo 50 de kile. Eu zic sa tineti post 2, 3 saptamani, si dup aia sa va dati. Adica sa va curatati de flacara violet. Lasa ca stim noi, ca atunci cand s-au dat am fost si eu acolo, si in parcare l am vazut pe trafy cum facea voodoo la bricheta (bricheta mea cu tzatze).
Florine, daca ai ceva cu negrii, afla ca aia alearga pe jos mai repede decat mergi tu cu masina, e si nevoie tinand cont ca ii alearga leopardu` cand merg la paine.

rzn_vl 25-01-10 21:29

Deci,sa recapitulam :) Alegeti voi orice zi in care timpul este favorabil,si sa vina pretenu cu bmw`u lui care tot se vaita ca nu e multumit de rezultate si care pretinde ca l`a batut pe sobo cu 3-0,sa`i arat eu ce insemna fortza PEE ;) si apoi sa mai comenteze ca l`a batut pe sobo,si subliniez faptul ca nu a putut sa se tina dupa mine pe bunevard:) oricand doreste,eu il astept.Aaaa si apropo traffy vreua si cu calibra aia de care ai zis mai devreme :D ,si daca mai sunt sa se anunte :*** drgoatilor in special TRAFFY:))))))))

Provenzano 25-01-10 21:31

rzn_vl: forta Pee furiosu

rzn_vl 25-01-10 21:32

:)) asa Provenzano,ca vreau sa calmez spiritele :D ca vad ca i`a luat naspa pe astia :)))

Provenzano 25-01-10 21:33

ee nu i-a luat Inca...vb si ei:)) e un frig afara.....

trafy-vr6 26-01-10 07:00

Quote:

Originally Posted by rzn_vl (Post 3015103)
Deci,sa recapitulam :) Alegeti voi orice zi in care timpul este favorabil,si sa vina pretenu cu bmw`u lui care tot se vaita ca nu e multumit de rezultate si care pretinde ca l`a batut pe sobo cu 3-0,sa`i arat eu ce insemna fortza PEE ;) si apoi sa mai comenteze ca l`a batut pe sobo,si subliniez faptul ca nu a putut sa se tina dupa mine pe bunevard:) oricand doreste,eu il astept.Aaaa si apropo traffy vreua si cu calibra aia de care ai zis mai devreme :D ,si daca mai sunt sa se anunte :*** drgoatilor in special TRAFFY:))))))))

O sa aduc calibra aia PEE desi cred ca o sa te faca ca nu mai are catalizat, are filtru sport, distributia si ambreiaju sunt schimbate acuma cateva zile, bujii NGK,fise Champion si benzina carrera 100...:))

All times are GMT +2. The time now is 10:18.

- Copyright 2026 4Tuning