![]() |
Re: E46 - B 55 RTK 318 ci
Pfffffff ce sifonata a iesit in urma accidentului...moama fa ceva la capota aia ca arata prea demential asa, rili now! It gives me the heeby geeebeeez :)) altfel spus FOARTE FOARTE TARE!!! Can't wait LUPE! Angel suparat! Suspensie! DA DA DA!!!
Mult succes! |
Salut !
Astazi aceasta masinuta a stat parcata fix in fata blocului meu , am admirat-o ceva ba chiar i-am dat si 2 ture , foarte frumoasa , in special jantele ! |
salut, mersi billy :D si mai exact in fata la ce bloc ?
|
Pe Camil Ressu , daca te uitai la 2 masini de a ta in stanga era si cotoiul meu parcat :lol:
|
n-am stiut sa ma uit, maybe next time :D ca updates, azi am demontat si montat bratele stergatoarelor, ca se dadeau invers, adica in jos, de cand scosesem borna se resetase ceva pe acolo, si am fost sa imi verific unghiul de fuga, ca mi se parea ca imi trage dreapta, unghiul e ok, era de la presiunea in pneuri
|
Era si normal sa nu o zaresti , umila mea pisica nu se ridica nici la sfertul sfertului masinii tale !
Numai bine si drumuri lipsite de incidente ! |
mersi mult de complimente, desi nu e cine stie ce inca, si in legatura cu pisica ta, cred ca esti doar modest, dar asa e mai bine decat "atotcunoscator"
|
2 Attachment(s)
star stickers in da' house !
|
frumos !
si eu caut de ceva timp stickerul 2 si 3 in formate vectoriale dar nu le gasesc :( |
Quote:
|
la motoru ala nu ii faci nimic? sa se auda si el un pic macar o evacuare nesimtita..
|
Quote:
|
@ crysty tnx, si ai pm de unde poti sa iei ;)
@ sprinter eu cel mai mult l-am vazut pe renumitul so good, altele mai rar @ lopezz pe viitor urmeaza, dar nu nesimtita, un tips de m tech 2 doar de aspect, ca nu intotdeauna atentia atrasa de evacuare e buna .. + ca m-am saturat de evacuare de pe vremea cand aveam pisica |
Quote:
P.S. Da jos panaramele alea sa mi le pun eu =)) |
sa stii ca la tine m-am gandit cu evacuarea :)) daca vrei iti fac eu unele cu un marker pana iti iei si tu :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:29. |
- Copyright 2026 4Tuning