![]() |
Re: Peugeot 306 1.9D - My first car
1 Attachment(s)
E aproape gata si grila. Urmeaza finisaje si vopsita in negru.
In curand urmeaza sa fac oglinzile de la faruri si semnalizari negre. P.s. Caut buza de laguna 1 cu 3 gauri pe parte :P |
incepe sa arate din ce in ce mai bine! felicitari :D
|
Azi s-a rezolvat si deschiderea portbagajul de la buton. Saptamana viitoare o sa inceapa noi reparatii la directie.
|
5 Attachment(s)
Cam asa arata gunoiul deocamdata... Trebuie neaparat sa ma apuc de directie si de tabla. Ca tot am ramas 1 luna pieton am timp sa termin tabla si sa fac economii pentru reparatii :)
|
Quote:
Ce-ai facut de ai ramas o luna pieton? Masina arata chiar bine :) |
Ma intorceam de la mare si pe centura in Bucuresti la 3 dimineata, m-a mancat in *** sa depasesc pe continua niste tiruri. Muream de somn si nu mai aveam rabdare si la un moment dat lumini albastre in spate. Zic cacat e ambulanta... Da de unde ca era nenea basca lunga cu Loganu dizal. Asta e. Am timp sa fac economii si sa repar la masina.
|
buza asa ?
|
De Laguna e, nu? O dai?
|
Da. De dat nu stiu, eu am primit-o cadou :)
|
foarte frumoasa masina..:)...spor in continuare la tunarit..:)
|
Unde dracu e frumoasa ca e vai steaua ei... Mai e de lucru de gafai imediat cand ma gandesc la sume... Am de schimbat capete de bara, bucsi (iara ca m-am zgarcit la bani), bietele bara stabilizatoare, tampoane motor, suspensie, kit-uit, grunduit, vopsit, jante etc etc... :oops::cry:
ps. butonu rosu nu e de nos :-P |
2 Attachment(s)
Am terminat si semnalele. Urmeaza tablaria...
|
draguta masina. ti-am vazut-o si eu in Costinesti. s-o stapanesti sanatos si fara incidente! :D
|
Daca toata ies conform planului, saptamana asta masina va avea o schimbare de look. Mai multe si poze daca iese...
|
Masina este aproape gata. Trebuie sa ma gandesc la capota cum s-o fac. Poze in curand.
|
All times are GMT +2. The time now is 14:42. |
- Copyright 2025 4Tuning