![]() |
Re: Bacalaureat 2010
Quote:
|
10 la atestatul la info si 9.60 la cel de la engleza!a mai dat cineva atestat la engleza?
|
E boon eu inca nici nu am terminat atestatu :oops:
La MarioCrt din pacate nu i-a mai raspuns nimeni din pacate Cei care au toate comentariile intr'un format Word sau PDF , sunt rugaţi să le uploadeze aici , asta dacă vor şi nu este deranj , pentru a face munca mai usoara si altora . Iar la biologie cei care dau ce ne facem eu cel putin pana acu nu am absolut din nimic sa invat pentru bac ce ma facccccccccccc :(((((( se pare ca timp`u trece si eu nici pana in momentu asta nu m-am apucat sa invatat la nimic nici acu :oops: |
Pana la urma se pare ca nu boicoteaza probele
http://www.mediafax.ro/social/funeri...-iunie-6188025 |
10 la engleza :D
|
Quote:
|
Aştept păreri , opinii despre proba de azi . Mie unu' , mi s'a părut extrem de uşor şi accesibil pentru toată lumea .
|
Foarte usor si accesibil pentru oricine si a1-a2-b1-b2,am facut b1-b2 la ambele subiecte,alta caterinca de examen care oricum nu conteaza la nimic.Miercuri de la 2 jumate dau proba orala
|
Mâine la ora două sunt programat . Aştept cu nerăbdare să văd ce ne mai cer şi acolo :))
|
Quote:
|
La noi nici nu s'a mai facut programare...s'a zis sa venim toti de la 9 ca ne ia in ordine alfabetica :lol:
|
Quote:
|
Pana la urma au aparut si listele
Sunt programat maine de la 6 la7:lol:nu stau profii pana la ora aia:D |
Quote:
|
Nu se ţine cont de liste , trebuie să intru la 2 , si am intrat la 10 azi-dimineaţă . Am fost sunat de colegi să vin . Aştept rezultatele . MAXIM AM SPUS !8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:26. |
- Copyright 2026 4Tuning