Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - 318i DNY (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/161262-e36-318i-dny.html)

Marian_nebunu 02-11-10 17:29

Re: E36 - 318i DNY

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Daniel_Toa (Post 3779004)
Mareeeane care este , este un fel de verde cameleon adica la lumina e verde la intuneric albastra . Eu stiam ca prima masina ramane in suflet ca prima fata :D Azi am fost pe la un prieten la garaj si asteptandu l acolo , am facut cateva poze . Am uitat sa spun ca am avut si ceva probleme cu masina . Adica motorasul de relanti a cedat , am dat comandat la un user dupa acest forum si mi a dat teapa cu unul ruginit si blocat . Am cautat la altcineva altul si acum e ok .

spune ce user ca il renegam ;) :pistoles: :pistoles: :pistoles: :pistoles: :pistoles: !!!!

stiu ce inseamna masina verde !!! nu uita am avut 2 masini verzi !!!

Daniel_Toa 02-11-10 17:32

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3779027)
spune ce user ca il renegam ;) :pistoles: :pistoles: :pistoles: :pistoles: :pistoles: !!!!

stiu ce inseamna masina verde !!! nu uita am avut 2 masini verzi !!!

Frumoase masini ai avut . Se stie userul respectiv , a zis sa ii las adresa mea sa imi trimita banii inapoi , am lasat adresa dar nimic .

Wilgax 02-11-10 17:35

Quote:

Originally Posted by Daniel_Toa (Post 3779034)
Frumoase masini ai avut . Se stie userul respectiv , a zis sa ii las adresa mea sa imi trimita banii inapoi , am lasat adresa dar nimic .

Daca stii userul si tot nu ti-a dat banii inapoi....da ID la user pe mana lu' nea marean fratele nostru, sa vezi ce ti-l face da nu-ti da ala si dobanda!

Daniel_Toa 02-11-10 17:38

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 3779044)
Daca stii userul si tot nu ti-a dat banii inapoi....da ID la user pe mana lu' nea marean fratele nostru, sa vezi ce ti-l face da nu-ti da ala si dobanda!

Am zis sa las asa , sa treaca de la mine adica sa raman cu paguba si alta data sa belesc ochii mai bine de la cine cumpar . Nu a fost mare suma pierduta de aceea zic sa nu fac galagie .

Sir 10 02-11-10 19:44

Din cate am citit aici la tine o parte din suflet se afla in masina aceasta...bun asa...arata bine masina...incet incet iti doresc sa o faci cum vrei tu...sa ai bafta la ce ti-ai propus

Sonny™ 02-11-10 21:35

Quote:

Originally Posted by Daniel_Toa (Post 3779056)
Am zis sa las asa , sa treaca de la mine adica sa raman cu paguba si alta data sa belesc ochii mai bine de la cine cumpar . Nu a fost mare suma pierduta de aceea zic sa nu fac galagie .

nu e vorba de suma, dar e vorba de gest, ca nu se face asa ceva....mai ales intre noi, parerea mea ca suntem o comunitate din toata tara pasionati de masini si nu ar trebui sa se intample asa ceva;)

Sparkle_81 02-11-10 21:45

Mai este si cate o uscatura d-asta . Deh , poate ne imbogatim , nu ?

Daniel_Toa 03-11-10 06:17

Raman tzepuit si gata , alta data sa belesc ochii mai bine de la cine cumpar .

Sonny™ , Sparkle_81 - Multi nu tin cont de comunitate , de respectul fata de ce l care cumpara , bani bani bani , sa iasa bani . Asta e .

Sir 10 - mi a intrat rau la suflet masina asta :D senzatia care ti o ofera este de nepretuit ( pentru restul exista mastercard ) . Cu a intaia blana si la a doua deja de-a latu mama mama :)

Acum astept ziua de vineri sa ajunga si celelalte cauciucuri si sa le pun pe masina , si sa discut si cu patronul de la serviceul unde a fost masina . Cand am ridicat masina de la service , saream 2 metri in sus de fericire ca e gata masina , ca a iesit bine si nu am mai verificat una alta pe la ea . Si a doua zi era dimineata pe la 05 : 00 . Am plecat la drum lung si sa aprind si eu faza lunga , draci ca nu mergea . Am tras pe dreapta sa ma uit la sigurante , erau bune . Am scos un bec ma uit la el .... ars ! . Scot si in partea cealalta ........... nu mai era bec . Am fost intr o statie peco am cumparat altele si hai la drum . Pe drum ne intrebam noi cate grade o r fi afara eu stai ma ca am eu la OBD temperatura . Era stinsa temperatura din buton . Aprind eu asta si ramanem uimiti .... erau 50 de grade pe plus afara :D . Seara cand m am intors acasa , am dat bara jos sa ma uit in locul unde stiam eu ca e sonda aia , si observ doar firul sonda a facut picioruse .

trafy-vr6 03-11-10 06:52

Quote:

Originally Posted by Daniel_Toa (Post 3780480)
Raman tzepuit si gata , alta data sa belesc ochii mai bine de la cine cumpar .

Sonny™ , Sparkle_81 - Multi nu tin cont de comunitate , de respectul fata de ce l care cumpara , bani bani bani , sa iasa bani . Asta e .

Sir 10 - mi a intrat rau la suflet masina asta :D senzatia care ti o ofera este de nepretuit ( pentru restul exista mastercard ) . Cu a intaia blana si la a doua deja de-a latu mama mama :)

Acum astept ziua de vineri sa ajunga si celelalte cauciucuri si sa le pun pe masina , si sa discut si cu patronul de la serviceul unde a fost masina . Cand am ridicat masina de la service , saream 2 metri in sus de fericire ca e gata masina , ca a iesit bine si nu am mai verificat una alta pe la ea . Si a doua zi era dimineata pe la 05 : 00 . Am plecat la drum lung si sa aprind si eu faza lunga , draci ca nu mergea . Am tras pe dreapta sa ma uit la sigurante , erau bune . Am scos un bec ma uit la el .... ars ! . Scot si in partea cealalta ........... nu mai era bec . Am fost intr o statie peco am cumparat altele si hai la drum . Pe drum ne intrebam noi cate grade o r fi afara eu stai ma ca am eu la OBD temperatura . Era stinsa temperatura din buton . Aprind eu asta si ramanem uimiti .... erau 50 de grade pe plus afara :D . Seara cand m am intors acasa , am dat bara jos sa ma uit in locul unde stiam eu ca e sonda aia , si observ doar firul sonda a facut picioruse .

plateste-i lu` Marian drumu pana la tine si intors si te mai descurci tu cu el...in cateva clipe service-ul va fi al tau:))

Wilgax 03-11-10 10:58

Inseamna ca oamenii au umblat pe-acolo ma refer la cei de la service.:bat:

Daniel_Toa 03-11-10 11:29

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 3781033)
Inseamna ca oamenii au umblat pe-acolo ma refer la cei de la service.:bat:

Asta banuiesc si eu , si am sa stau cu patronul de acolo putin la vorba . Ca trebuie sa ne intalnim zilele astea .

Marian_nebunu 25-11-10 07:02

Quote:

Originally Posted by Daniel_Toa (Post 3781085)
Asta banuiesc si eu , si am sa stau cu patronul de acolo putin la vorba . Ca trebuie sa ne intalnim zilele astea .

Taticule :boxing: :boxing: :boxing: nu ma iei cu tine ?:boxing::boxing::boxing:

:pistoles::pistoles::pistoles::pistoles:

Daniel_Toa 25-11-10 07:21

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3842052)
Taticule :boxing: :boxing: :boxing: nu ma iei cu tine ?:boxing::boxing::boxing:

:pistoles::pistoles::pistoles::pistoles:

S-a rezolvat treaba , a iesit bine :)

andi_cimpean 25-11-10 21:27

Am văzut că vrei să o dai?
Te-a supărat sau care-i treaba?

Daniel_Toa 26-11-10 07:05

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 3844460)
Am văzut că vrei să o dai?
Te-a supărat sau care-i treaba?

M a batut gandul de cateva ori ... adica doream una cu un motor mai mic ( taxe mai mici , consum mai mic ) . Dar acum nu doresc sa o mai dau :D , raman cu ea

All times are GMT +2. The time now is 13:12.

- Copyright 2026 4Tuning