![]() |
Re: Cafeneaua timişorenilor - locul discuţiilor de orice fel
cine ma poate ajuta cu un Certificat fiscal pt o masina inm in Tm?
proprietarul are datorii la primarie, eu am cumparat masina cu contract..am nevoie de Fiscal si Fisa de inmatriculare trebuie stampilata si vizata :rolleyes2 |
2 Attachment(s)
Tractari auto, 1.6 Tone maxim, auto, moto, ATV, obiecte voluminoase, platforma are fund plin, troliu, latime maxima la nivelul rotilor masinii transportate 180-185mm.
Inchiriez platforma 100ron/24ore Cumpar caroserii, masini pt fier vechi, piese.. 0744.86.86.60 0721.931.432 |
Stie cineva ce s-a intamplat vinerea trecuta la iveco? Erau 3-4 echipaje care opreau pe toti care intrau sau iesau de acolo. Parca era proprietate privata.
|
|
Au fost..si iau prins pe cei care s-au speriat cand au vazut luminiile.Ideea era sa-si pastreze calmul si sa nu plece cum au vazut luminiile.Nu inteleg de ce iau sanctionat pe unii..pe ce motiv.
Acum cateva zile..am vazut un Renault 21 Turbo :D In parcare la Profi de pe Calea Sagului. Are cineva ceva detalii despre el ? :) |
Mda... deci asta a fost. Eu nici n-am mai intrat, am bagat o tigara si am plecat, am vazut ca faceau si poze la masini, m-am gandit sa nu se fi intamplat ceva mai nasol.
|
[QUOTE=StreetStyle22;3623289]Nu inteleg de ce iau sanctionat pe unii..pe ce motiv.
QUOTE] au fost opriti la intrare/iesire din cate am inteles sau ales doar cativa cu amenzi cei fara asigurare, fara permis la ei sau alte motive.. |
[QUOTE=EclipseTM;3623379]
Quote:
|
Ma gandesc ca se poate face contestatie la amenzile luate in seara aia. Teren privat pana una alta.
|
amenzile nu s-au dat pe teren privat...
s-au dat la iesirea de pe terenul privat, aka domeniu public, aka unde au politistii autoritate. |
[QUOTE=EclipseTM;3623379]
Quote:
|
ma poate ajuata cineva cu un service unde as putea verifica injectoarele pentru Honda Accord 2.0 benzinar?
|
ofer drum ieftin pe platforma pana la Resita, vineri, sambata cine e interesat ;)
0744.86.86.60 0721.931.432 |
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:32. |
- Copyright 2026 4Tuning