Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   RALIURI - COASTA - RALLY SPRINT - CRR (https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-coasta-rally-sprint-crr.html)
-   -   Cand au inceput circuitele in Romania? (https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-coasta-rally-sprint-crr/159581-inceput-circuitele-romania.html)

nelutz69 14-03-11 22:16

Re: Cānd au īnceput circuitele īn Romānia?

O alta imagine, de asta data de la Schleiz....

[B]Schleiz 1986 # 115 - Tiberiu Ghedeon - Romania / Formula Easter GT 86[/B]
http://rh1986.jalbum.net/1986/1986_C...tor_11_33b.jpg

cornel1955 14-03-11 22:20

vezi si clasamentul pe natiuni la schleitz ca mi se pare ca romania a iesit pe locul 2...poate ma lasat memoria...nu ar fi prima data... :)

Rusanescu 14-03-11 22:23

Cānd au īnceput circuitele īn Romānia?

Copii, Make MATEESCU a fost şi el alergător pe gr. E. Niculescu l-a numit şef de delegaţie şi nu este sub nici o acoperire. Nu am auzit cāt am fost prin sportul ăsta că Mateescu ar fi securist, dar dacă tu Cornel ştii că aşa a fost .... nu te contrazic. Şi eu am fost de mai multe ori şef de delegaţie (omul care ştie programul, participa la şedinţele tehnice, īmpărţea diurna sportivilor, etc.) şi nu am fost securist. Pe cel care era cu partea asta nu-l ştia nimeni.
Īn pozele acelea trebuia să fie şi toţi cei de la grupa A, nu ştiu de ce au lipsit......

ROAD EMPIRE 14-03-11 22:34

Quote:

Iti multumesc in numele tuturor :-), acelasi lucru pot spune si eu despre Blogul tau despre marca Dacia... poate ar trebui sa ne intalnim sa incropim un subiect despre istoria Daciei in cursele auto, ceva scurt dar de valoare, stiu ca esti fan Logan, dar fara aceste batrane Loganul nar fi existat astazi, iar Timisoara - Resita nu e un capat de tara... te salut. ;)
Si eu multumesc de complimet :) si sa stii ca si masina ta are o prezentare pe blog pe cand ai fost la Alba Iulia la Tuning Show.

In cealalta ordine de idei...asa e ai dreptate ! poate ajung anul asta la resita la VTM si ne intalnim. Daca nu poate chiar in alte imprejurari( tuning show-uri sau alte curse auto). trebuie sa recunosc ca nul trecut nu prea am ajuns la multe evenimente pt ca am fost plecat mult din tara. Sper sa ma revansez anul asta.
Tineti-o tot asa, ca e exceptional ceea ce faceti !!!! Bravo;)

cornel1955 14-03-11 22:57

Quote:

Originally Posted by Rusanescu (Post 4170278)
Copii, Make MATEESCU a fost şi el alergător pe gr. E. Niculescu l-a numit şef de delegaţie şi nu este sub nici o acoperire. Nu am auzit cāt am fost prin sportul ăsta că Mateescu ar fi securist, dar dacă tu Cornel ştii că aşa a fost .... nu te contrazic. Şi eu am fost de mai multe ori şef de delegaţie (omul care ştie programul, participa la şedinţele tehnice, īmpărţea diurna sportivilor, etc.) şi nu am fost securist. Pe cel care era cu partea asta nu-l ştia nimeni.
Īn pozele acelea trebuia să fie şi toţi cei de la grupa A, nu ştiu de ce au lipsit......

de ce in 1986 nu mi sa permis sami iau mecanicul meu si mi lau bagat pe gat pe mache ? ...intrebare...nu aveam dreptul sau nu era legal sa iau omul care a muncit la masina ? ...dle Rusanescu imi pare rau dar recunosc faptul ca mache a "mers" la curse dar nu pot fi de acord cu dvs ...sorry...securitatea a dirijat tot ce misca in sportul romanesc nu numai la auto ce dracu' suntem copii ? la ora 17 eu aveam viza pt hungaroring si la 17.10 imi da tel mache ca are si el viza si pana la acea ora spune ca nici lui nu ia iesit...ce dracu' vorbim aici sunt treburi traite de mine si nu am nevoie de martori....asa a fost si poate fi contactat mache dar normal nu va recunoaste...Iar daca avea bun simt nu se baga in dreapta lui Werner in pozele de mai sus...imi pare rau de discutiile astea dar eu si atunci si acum spun lucrurilor pe nume...Niculescu era pus acolo si habar nu avea de auto
Si sa trecem la treburi sportive !!!

cornel1955 14-03-11 23:13

Dle Rusanescu va intreb sincer...ati zis ca niculescu la pus sef de delegatie pe mache...pe ce merit ??? de ce nu la pus pe Peteanu, Bibiri, Ghedeon sau altii care aveam merite...asta pe vremea cand concuram noi si aveam merite??? puteam fi si si piloti si sefi de delegatie de ce trebuia un om in plus ?

Rusanescu 15-03-11 00:00

Cānd au īnceput circuitele īn Romānia?

Aşa era regula dictată şi de la CNEFS. Plecările aveau loc numai cu aprobarea CNEFS. Nu ştiu să fi fost vreo delegaţie fără un şef nejucător. Chiar şi Niculescu a fost cu voi la Riga parcă.... A fost şi o poză mai sus.

nelutz69 15-03-11 00:25

1 Attachment(s)
Am marit o poza, si am trecuto prin filtru, :rolleyes2 sant surprins sa vad ce tricou purtati :D ... Ce scrie pe el? :D

http://194.88.148.41/?mmid=93e8db8a91b891262

in poza e si M Ponta? da?

cornel1955 15-03-11 08:43

Quote:

Originally Posted by nelutz69 (Post 4170499)
Am marit o poza, si am trecuto prin filtru, :rolleyes2 sant surprins sa vad ce tricou purtati :D ... Ce scrie pe el? :D

http://194.88.148.41/?mmid=93e8db8a91b891262

in poza e si M Ponta? da?

da, este Mircea Ponta si era la plecare de la Schleitz chiar pe circuit...un circuit stradal combinat cu ceva exterior orasului, dar exceptionala configuratia...Eugen Peteanu si Tibi Gedeon erau undeva in spate la 50 m ca am plecat grupati toti 4...pe tricou era scris Schleitz Dreiker nu mai tin minte :(

cornel1955 15-03-11 10:09

8 Attachment(s)
tiam promis ieri Nelutzu si ma tin de cuvant...ai poze cu Nicu Zaberca si alte unicate :)...multumesc pt sprijin ieri desi a fost un subiect exploziv dar NIMENI SA NU INDRAZNEASCA SAMI SPUNA CE A FOST ATUNCI CA STIU FOARTE BINE SI STIU PE PIELEA MEA ca iau foc instantaneu....gata mam calmat :) urmeaza si alte poze...multe...daca plictisesc sa ridice mana cine e contra...nu ma supar !!!

cornel1955 15-03-11 11:51

Am reusit sa dau si de Mircea Ponta apare si el pe aici :) poate ne mai povesteste si el cum era pe vremuri... nu vreau sa monopolizez cu Gr b8 Easter dar acolo am fost si de acolo pot da niste informatii reale care se credeau pierdute

BH 59 FIF 15-03-11 17:21

Am formulat azi o cerere scrisa adresata A.C.R Bihor in scopul obtinerii de informatii suplimentare despre Easter-ele oradene si in general despre lumea automobilistica din anii '80. Neavand timpul de a ma deplasa personal acolo astazi, am rugat un coleg de-al meu sa inregistreze cererea (convins fiind ca sistemul birocratic caracteristic pentru Romania se regaseste si in filiala A.C.R Bihor si e nevoie de adrese peste adrese). Spre maaaaaaaaaaaarea si profunda mea uimire, ma suna colegul cand a ajuns acolo si zice ca un domn, pe numele sau Boros, doreste sa vorbeasca cu mine. Acesta lucreaza in cadrul A.C.R din 1974 si s-a oferit sa caute in arhiva si sa ne furnizeze orice documente si informatii se gasesc pe acolo. Acelasi domn Boros ne-a confirmat varianta existentei celor 4 Eastere si a Daciei de grupa C de la A.S Motorul Oradea, pilotii Easter-elor fiind Kulpinski, Nabosnyi, Barna Ocsi si un al patrulea alergator pe care D-l. Boros il retine doar dupa porecla - "Kolbasz - Carnat". De asemenea, ne va comunica nr. de telefon al lui Kulpinski si al lui Nobosnyi. Credeti-ma, am ramas profund inpresionat.

cornel1955 15-03-11 18:04

Quote:

Originally Posted by BH 59 FIF (Post 4171981)
Am formulat azi o cerere scrisa adresata A.C.R Bihor in scopul obtinerii de informatii suplimentare despre Easter-ele oradene si in general despre lumea automobilistica din anii '80. Neavand timpul de a ma deplasa personal acolo astazi, am rugat un coleg de-al meu sa inregistreze cererea (convins fiind ca sistemul birocratic caracteristic pentru Romania se regaseste si in filiala A.C.R Bihor si e nevoie de adrese peste adrese). Spre maaaaaaaaaaaarea si profunda mea uimire, ma suna colegul cand a ajuns acolo si zice ca un domn, pe numele sau Boros, doreste sa vorbeasca cu mine. Acesta lucreaza in cadrul A.C.R din 1974 si s-a oferit sa caute in arhiva si sa ne furnizeze orice documente si informatii se gasesc pe acolo. Acelasi domn Boros ne-a confirmat varianta existentei celor 4 Eastere si a Daciei de grupa C de la A.S Motorul Oradea, pilotii Easter-elor fiind Kulpinski, Nabosnyi, Barna Ocsi si un al patrulea alergator pe care D-l. Boros il retine doar dupa porecla - "Kolbasz - Carnat". De asemenea, ne va comunica nr. de telefon al lui Kulpinski si al lui Nobosnyi. Credeti-ma, am ramas profund inpresionat.

Bravo Alin...trebuie sa sapam cum au facut americanii sa gaseasca aurul...poate reusim si noi sa il gasim dar la auto...complimente din partea mea lui tuturor de la Oradea si Wilhelm sa nu fie suparat pe mine ca nu a reusit sa ma bata :))) asta e rautate din partea mea dar sunt sigur ca Wilhelm o va intzelege pt ca e un om de mare valoare si lam respectat ca adversar si ca initiator al Easterelor in Romania...asta e treaba...prieteni dar pe pista dushmani :)) sanatate si succes la cautari Alin !

Rusanescu 15-03-11 18:49

Quote:

Originally Posted by BH 59 FIF (Post 4171981)
Am formulat azi o cerere scrisa adresata A.C.R Bihor in scopul obtinerii de informatii suplimentare despre Easter-ele oradene si in general despre lumea automobilistica din anii '80. ......ne va comunica nr. de telefon al lui Kulpinski si al lui Nobosnyi. Credeti-ma, am ramas profund impresionat.

Sper să obţii şi rezultate. Am vorbit şi cu Marius BUGA despre dl. Kulpinski şi Nabosnyi.

BH 59 FIF 15-03-11 19:23

Buna seara D-l. Rusanescu. Marius e "complicele" meu in demersurile astea. Facem celula de criza in fiecare seara. Va multumesc pentru "ponturile" pe care ni le-ati oferit in materia A.S MOTORUL, asa am aflat de D-l. Nabosnyi.

All times are GMT +2. The time now is 13:25.

- Copyright 2026 4Tuning