![]() |
Re: E30 - 325 M-TECH 2
Quote:
Quote:
|
5 Attachment(s)
Felicitari pentru masina, e superba.
Unul dintre cei mai intretinuti ursi :-) |
Quote:
|
O intrebare:
Sub fusta de M-tech ai canalele de aer pentru racirea franelor, asa cum are orice alt E30 facelift ? |
E forta ursul asta ,arata foarte bine,sa ai parte de el,fara incidente neplacute:-)!
|
Quote:
Quote:
|
Ai batut un BMW E36 ? esti foarte tare scoti mana pe geam stiind ca te dai un 1.8is te ai simtit bine nu ? te a aplaudat lumea ca ai batut un 1.8 respectele mele esti un adevarat !
|
Cred ca ai inteles total gresit.....nu am de ce sa ma bucur ca am batut un 18is....m-am nimerit cu tine pentru ca era organizarea aiurea acolo...in spatele tau era un 325 cu care asteptam la rand iar tu erai singur la start....asa m-au trecut pe mine mai in fata!!!
Unde am scos eu mana pe geam era aproape de final si era tot grupul meu de prieteni in stanga aproape de finish....asta a fost tot.....daca te-am ofensat imi cer scuze!!! PS La min 1.30 e si liniutza dintre noi doi. https://www.youtube.com/watch?v=AVuhC...eature=related |
te rog frumos sa tii mainile pe volan cand te dai..:)
|
Quote:
Quote:
|
ai fost la cluj cu ursul la RAR ? ...:rolleyes2
|
Da...am facut omologarea la motor...adica l-am trecut in acte....cand s-a facut recarosarea in acte era trecut vechiul motor.
In plus m-am folosit de treaba asta sa fac o plimbare lunga...peste 900 de km:D....ursul s-a comportat excelent la toate incercarile la care l-am supus.:D La Cluj i-am facut si o revizie generala...am schimbat ulei castrol 10w60....am verificat tot ce inseamna articulatii si am de schimbat numai bucsile mari de la brate.Voi lua bucsi de M pentru ca sunt mai rezistente. Singura neplacere la drumul asta a fost cand am descoperit in Sibiu, cand m-am oprit sa mananc, proiectorul stg spart.In proiector se lafaia ditamai pietroiul aruncat probabil de vreun camion:cry: Per total sunt super multumit de cum merge masina...in ultimile doua drumuri la Tulcea si la Cluj am facut aproape 1700 de km:D.....iar cu ursul e distractie maxima oriunde as merge;):D |
Inca o noapte frumoasa la Ploiesti:D
vs E30 2.5 12V 1-0 vs E36 2.5 24V 1-0 vs E30 2.7 0-1(mai vreau sa ne dam pentru ca atunci incepuse masina sa-mi faca figuri din cauza bujiilor....imi intrerupea si aveam niste explozii ciudate pe evacuare!!!) vs E30 2.6 0-1(la fel mai vreau sa ne dam dar sa rezolv problema intai:D) vs E36 2.8 0-1(ne dam la Urziceni....cu tine m-i s-a intrerupt puternic imediat ce am dat a 2-a si am oprit insa consider ca m-ai batut oricum:D......nu cred ca pot bate un 2.8 cu admisie de 2.5) Ne vedem maine la Urziceni:D |
ai o masina deosebita , intretinuta ... bafta cu ea in continuare !
|
Quote:
n-ai dat si tu un tzar mai Ady...la ce ora pleci spre ploiesti maine? |
| All times are GMT +2. The time now is 15:43. |
- Copyright 2026 4Tuning