![]() |
Re: RACE DRIVER GRID Drift Mod
5 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
nimic nou ? :-? vesti ceva ...
|
2 Attachment(s)
Quote:
P.S. lucru la perfectionarea sistemului de joc adica sa fac un asa numit DRIFT DP pe sistem k in D1 adica se califica cei mai buni 16 adica adunam rezultatele de la DRIFT DAY-urile jucate pana acuma si aia atunci se bat mai departe in sistem KO. Adica is dau intalnire pe Ymess sau pe forum si joaca sistemul 2 din 3 meciuri fiecare etapa o sa fie de 6 ture ,6 X 3. Asa sa se decida catigatorul o sa aveti cam o saptamana la dispozitie pentru a juca fazele optimi ,semifinale,finala, si cel pentru locul 3 si 4. AM facut un tabel ca sa se inteleaga sistemul KO. |
2 Attachment(s)
Quote:
P.S. lucru la perfectionarea sistemului de joc adica sa fac un asa numit DRIFT GP pe sistem k in D1 adica se califica cei mai buni 16 adica adunam rezultatele de la DRIFT DAY-urile jucate pana acuma si aia atunci se bat mai departe in sistem KO. Adica is dau intalnire pe Ymess sau pe forum si joaca sistemul 2 din 3 meciuri fiecare etapa o sa fie de 6 ture, 6 X 3. Asa sa se decida catigatorul o sa aveti cam o saptamana la dispozitie pentru a juca fazele adica optimi ,semifinale,finala, si cel pentru locul 3 si 4. AM facut un tabel ca sa se inteleaga sistemul KO. |
1. la mana. O sa poti strange 16 persoane?
2 la mana. Intr-o sesiune intra maxim 12 persoane. |
Quote:
2.nu ai fost atent nu se joaca 16 persoane dintrodata numai 2 adica tu in faza de Optimi ai la dispozitie o saptamana sal cauti pe advesarul tau si sa faceti un server si sa va dati si ala care castiga 2 din 3 etape (conform cerintelor regulamentului) castiga si mere mai departe (se afiseaza rezultatul pe forum si ar fi bine si cu print screenuri ca si dovez) |
-Califiacarea este punctajul adunat din GRID DRIFT DAY ed1 si GRID DRIFT DAY ed2
-Daca se ajunge ca 2 sau mai multi jucatori o sa aiba punctaj la fel atunci o sa se adune punctele obtinute pentru drift in cele 2 editii de GRID DRIFT DAY numai jucatorilor care au punctele la fel. Momentan Lista Calificantilor Pentru GRID D1 ce va urma. 1.X3M5P22D3R -260 Puncte 2.TAMASXXL -250 Puncte 3.CYPOS2010 -200 Puncte 4.BL4CKH3ART -150 Puncte 5.I-DRIFTER -120 Puncte 6.KENZOR -110 Puncte 7.ANDR31 -90 Puncte 6. BL4CKH3ART -80 Puncte 7. DOLB -20 Puncte 8.LowdRiver (nou venit) 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. Vreau sa aud parerea voastra despre aceste idei si propuneri sa facem campionatul de G D1 astept si ajutor din partea voastra ca sa putemm realiza. Dupa ce stabilim si discutam toate nelamuririle atunci ma apuc sa scriu regulamentul oficial. |
Quote:
este buna ideea numai ca eu nu am concurat la prima editie pt ca nu stiam de ea ... deci indicat ar fi sa se reia de la 0 pt schema data de tine prarea mea ... |
Quote:
|
Quote:
atunci nu mai vad rostul la clasamentul acela nici la tabel .. ori e 4 fun ori e pt puncataj .. una din ele trebuie sa fie ... dar 4 fun cu tabel .. acum eu stiu zic si eu ... eu ma dau oricum ar fi ... |
Quote:
|
ma pun si eu :) "XpressMusic"
id meu este lafel ca si numele :) |
gonzy..tiam dat add la id...da si tu...:P
|
Am gasit crack la v. 1.3 pentru Windows 7 :D
Maine se joaca? |