![]() |
Re: Sound Of Speed Galati
U_TUNING iti faci si tu aparitia sambata ?
|
cred ca U tuining o concluzionat perfect si odata cu asta vor apărea discutii constructive ...ning o concluzionat perfect si odata cu asta vor apărea discutii constructive ...
|
Quote:
|
Nu vin ca voi vreti sa ma ucideti cu pietre in public:))))))
|
asa se facea pe vremea lui pazvante chioru :)))) hai ca dac vii poate se incumeta si radu sa vina cu ceilalti...
|
Quote:
|
Quote:
2.8 VR6 turbo kit - T3/T4 Turbocharger ( wastegate extern) - Godspeed Type-M intercooler (20.5x6x2.75) - Kit tevi aluminiu + furtunue siliconice + coliere - Galerie de evacuare inox - Blow OFF Valve BOV - Regulator presiune benzina, Boost controller - Kit furtune ulei, flansa senzor temperatura - Turbo Timer,Oil Catch Can, ventilator - Oil cooler kit, filtru benzina sport aluminiu, - Accesorii, garnituri, reductii, etc. Total, 2500 oiro. :) |
Quote:
|
Quote:
|
pe golf 3 nu exista tdi de 130 cp
|
Quote:
|
Quote:
dar cu o mica modificare mai castigi usor inca 15 cai. si poate nu or fi eu bavarezi da is buni si aia in plus acolo Quote:
daniwmk daca tot esti asa de......(no comment): ia zi-ne si nou astia mai incepatori care e cea mai banala cale de a castiga cativa cai in plus... |
"prietene" tzap ...
cel mai puternic motor tdi pus pe golf 3 a fost de 110 cp asa ca habar nu ai ce masina ai daca ai ce modificari are si de ce ps - caii bavarezi sunt la alt constructor (bmw) tu ar trebui sa zici cai wolksburgezi dar nici de asta nu prea ai habar |
Stickere!!
tzapule, vezi ca iti poti edita mesajul la 5 minute dupa ce l-ai postat. Nu mai fa atatea posturi consecutive! |
Radule dai Lectii gratuite? ... Nu ne-am gasit de ceva timp,,,cred k vreau si eu vreo doua lectii de pregatire upgrade
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:14. |
- Copyright 2026 4Tuning