Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   Street Racing Squad (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/157694-street-racing-squad.html)

Racer_e30 08-03-10 18:53

Re: Street Racing Squad

verificati adresa de mail daca nu primiti mail cu cererea de inscriere pana maine diminteaza ma anuntati se rezolva ;)
vreau poza voastra pe mail plus seria si nr de la buletin trebe pt legitimatie SRS (10 lei) ne vedem undeva saptamana asta si le facem .... sper ca pana miercuri seara sa primesc totul :D

leo jr bmw 10-03-10 09:37

90% sar putea ca e36 sa nu mai participe la 4tuning...deoare ce jazra care trebuia sami faca bara pe fata nu mi-a facuto deci Bmw e36 cade ....:headache:...ias sparge capul lu ala cu bara acuma dar asta este ma voi duce diseara la el dar nu stiu ce sanse mai sunt .....respect..SRS

Tank 10-03-10 12:30

:(.. si nu poti sa pui bara care ai avut-o pana acum?...

Racer_e30 10-03-10 13:39

sper sa iti faca bara aia leo:(.... maine JOI 11-MARTIE-2010
ora 20:00 la farfurie la carol
veniti cu banii la voi;) si cu o copie dupa buletin!
si daca e mai vb una alta...pentru vineri:D
bafta !

green_e30 10-03-10 18:23

Baietii eu nu vin copia si banii i le voi da lui tank:D!!!
respectele mele..SRS!!!

TaZzY E30 10-03-10 18:24

Baieti...a aparut o mica chestie....vreau sa stiu daca sunteti si voi de acord....citit mai jos mail-ul de la 4tuning

,,Chief, referitor la participare, spatiul restrans ne obliga sa bagam la interior numai masinile modificate mai masiv. Daca doresti, din cauza situatiei, poti expune masina numai in spatiul de expunere de la exterior, la interior fiind deja plin. Multumesc pentru intelegere!"

Eu zic ca e ok....daca e vreo nelamurire,imi dati un tel sau vorbim maine seara :D.......cu respect,Taz SRS

leo jr bmw 10-03-10 18:34

deci eseea este ca eu nu mai pot pune masina la expo pentru ca nu am bara care mi-o propusesem eu...acuma am bara stoc unpic modificata dar este si sparta nu mai am timp sa o repar, si vremea este de cacat nu am cum sa termin masina...cu respect si parere de rau ...astai viata ...respect SRS

LEO.SR 12-03-10 17:20

1 Attachment(s)
VAD CA ATI LOATO RAZNA, CU SUPARARI SI ALTE ALEA, DACA NU VA ANTELEGETI SI MAI POSTATI LUCRURI DE GENUL ALA A FACUT SI A ZIS CA FACE SI BAGA MA SUPARATI SI VA DAU CAP AN CAP, SUNTEM O MANA DE OAMENI SI VREAU SA VAD CAND DESCHID CALCULATORUL DISCUTI DESPRE MASINI PROIECTE SI ALTE NEBUNI NUMIAI SI NUMAI DESPRE MASINI SAU PROBLEME CU RABLELE PE CARE LE PUTEM REZOLVA SI SA NE AJUTAM, VA ROG MULT TERMINATI CU GESTURI DE JMENARI SI HAREFE DE FERENTARI NE RESPECTAM RECIPROC

TaZzY E30 14-03-10 07:32

5 Attachment(s)
Hai sa nu mai fiti in suspans:))......cateva poze cu R5-ul facute cu telefonul:D

TaZzY E30 14-03-10 08:13

Si daca v-a placut ce ati vazut la noi la stand........VOTATI,VOTATI,VOTATI!!!!

Danutz Bratosin 14-03-10 10:52

Quote:

Originally Posted by TaZzY E30 (Post 3180474)
Hai sa nu mai fiti in suspans:))......cateva poze cu R5-ul facute cu telefonul:D

Bobo pentru tine, arunca o privire aici

TaZzY E30 15-03-10 08:49

mersi....aseara am venit acasa foarte fericiti cu toti...am plecat cu un premiu......Best Autohton....o sa vina pentru urmatorul event cateva surprize>:)

Tank 15-03-10 09:04

primul 4tuningdays al clubului = primul premiu.... o fi bine? tazzule, am inceput cu dreptu :D

TaZzY E30 15-03-10 09:42

nu stiu ....cert e ca o sa mai vina si mai incolo:>:>

TaZzY E30 15-03-10 11:08

5 Attachment(s)
si cateva poze cu dacia:D

All times are GMT +2. The time now is 04:30.

- Copyright 2026 4Tuning