![]() |
Re: TOP 10 Cele mai Puternice Masini tunate din Romania
Uitate in Top si spune care masini nu ai mai vazut anul trecut la curse din top.
O dai buna cu supra!!! Ti sa pus o pasarica? |
[QUOTE=dragos1989;2974
PS: Pe Jeff de la Timisoara nu l-am vazut in lista? Parca si el avea un timp destul de bun...11.xx parca..[/QUOTE] Cu siguranta ca sunt mai multi care "ar fi avut un loc in top" daca e sa ne luam dupa timpi sau dupa cp. Insa l-ai vazut tu pe Jeff si pe ceilalti ca s-a inscris aici si nu a fost trecut in top? PENTRU CEI DIN TOP: daca va puneti de acord puteti alege cel mai bun dyno dintre cele 2. asta daca este unul mai bun decat celalalt. daca nu, de ce nu merge cineva sa vorbeasca si sa obtina oferta mai buna, si atunci va va fi mai usor sa alegeti. |
mea culpa - recunosc ca eu sunt de vina ca am emis o idee si din lipsa de timp nu am dezvoltat mai in detaliu - sigur ma asteptam si la mai multa participare de la cei potential implicati - voi remedia acest aspect cat de repede imi permite timpul limitat dealtfel - pana atunci eu zic sa nu mai complicati discutia cu aspecte inutile - o sa ne intalnim cativa implicati, vorbim, stabilim si postam niste reguli clare ca sa nu mai fie interpretari!!!
PS rog pe cei care discuta aici paralel cu subiectul sa mute disputele in plan privat - devine dificil sa citesti tot ca sa poti selecta defapt ce are sau nu are legatura cu topicul |
Mda, ar fi o idee sa se faca o competitie gen dyno day si la noi, cred ca rezultatele ar fi destul de elocvente.
|
Cu tot respectu pt totzi membrii 4 tuning...as dori sa imi exprim si eu parerea daca se poate si o sa fiu scurt si la obiect...dupa parerea mea Supra lui Virgil este cea mai rapida la ora actuala.De asemenea as dori sa felicit pe toti cei enumeratzi de voi in top pt masinile lor si as dori sa dau si eu un sfat....sunt multe masini in Romania care au participat sau nu la curse si dupa parerea mea nu sunt in top....eu cred ca ar trebui si ele luate in considerare...cum ar fii:
Subaru lui Elspa.....rar mi-a fost dat sa vad un subaru atat de ok Evo de la Braila....deosebita masina Jeff....si multi altii.In Top 3 dupa mine ordinea ar fii urmatoarea: Supra lui Virgil Gtr-eu lui Theo by Exelixis BMW lui BobY MOM Nu vreau sa mi se ia in nume de rau clasificarea aceasta dar dupa mine asta ar cam fii ordinea pana or sa apara si restu de rachete. Stima tuturor.... |
Quote:
|
Va multumesc ca nu m-ati uitat, dar nu ma intereseaza masuratorile dyno si topurile de putere, iar daca vreau sa demonstrez ceva o voi face pe pista, sunt omul sfertului de mila, nu al vorbelor.
|
poate are loc si czr-u
|
Quote:
|
nu prea mai citesc/scriu pe forum dar mi s-a atras atentia ca am fost bagat intr-o discutie/clasament care nu ma intereseaza
ma bucur pt toti cei din topurile astea care isi pun "visurile" de putere pe tapet eu lucrez de 3 ani la masina mea( 100% proiect romanesc) si datorita mai multor factori pe care nu o sa-i mentionez nu am perfectat inca o solutie fiabila si suficient de puternica pt gusturile mele cand aceste "visuri" de putere vor merge zi de zi pe strada si vor fi in acest top 10, atunci sigur o sa merite respectul tuturor pana atunci,unii au bani si masini scumpe,altii mai ieftine,dar cu siguranta anul asta la KOE se vor vedea aceste masini puternice sau nu? bafta tuturor |
Re: Top 10 Fastest Sportscars Romania!!!
Quote:
|
care este clasamentul actual?
|
ti-e greu sa citesti putin mai inapoi?
|
Quote:
|
mestere la king of europe gasesti ceva ce prin Romania nu prea sa intalnit pana acum si anume cronometrare profi .. daca ai masina puternica demonstreaza pe 402m nu pe net sau pe stiu eu ce dyno ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:49. |
- Copyright 2026 4Tuning