![]() |
Re: E 30 ix
3 Attachment(s)
asa e :D...cateva poze de aseara...sunt si mai misto...:)
|
superb arata...
|
nice...nice rau.pacat k nu sunt pozele calitative.cred k ar iesi niste poze si mai jmecherase si cu angeleyes acu 8)
|
1 Attachment(s)
De vanzare farurile vechi...100 E.dak doreste cineva un pm.
|
da asa e..pozele sunt facute cu telefonu..si nu se vad prea bine...imi pare rau..
|
da asa e..pozele sunt facute cu telefonu..si nu se vad prea bine...imi pare rau..
|
|
ma mai gandesc la faruri.... :D
|
Sal...Frumoasa masina desi nu cred ca ai bagat atatia bani in ea... Este in Baia Mare un ursulets mult mai fain si e modificat mai mult de niste copii care fac spoilere aici si nu a bagat atatia bani... Oricum frumoasa masina.
|
salut..multumesc ,da de baeti care fac spoilere...ale mele toate sunt originale si sunt mai scumpe...nu sunt facute la misto...nu sunt in valuri...vreau si io poze cu ursuletzu ala fain dak ai te rog..bv lor
|
8 Attachment(s)
Sal zorin...ai zis ca vrei sa vezi poze cu ursuletul ala care ti`am zis ca il fac niste baieti...intra pe id meu daca vrei sa vezi mai multe poze...am stat langa masina si e perfect dreapta! id meu: Valdo2610
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
ceva poze mai clare la ceasuri
|
Arata fain bordul!!!;)
|
Frate cred ca ceasurile tale de bord sunt unicate pe urs.
P.S.sunt superbe a da si felicitari pt ursuletz. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:57. |
- Copyright 2026 4Tuning