![]() |
Re: Autostrada A3
Quote:
|
|
Quote:
|
Quote:
Explicatia logica pe care am gasit-o e faptul ca dupa acel acces pe autostrada e o urcare. O rampa normala ar fi avut probabil o inclinatie destul de mare, si un tir incarcat, sau ma rog intelegi ideea ar fi avut probleme sa ajunga la o viteza acceptabila, si nimeni nu cred ca vrea un camion cu 50km/h pe autostrada. Asa ca ma gandesc ca ei au facut podul acela destul de lung pentru ca oricine sa poata sa ajunga la o viteza acceptabila in momentul in care intra efectiv pe autostrada. De altfel sunt sigur ca nu e facut fara rost. Autostrada chiar pare facuta cu cap. |
Se putea face o a 3-a banda de mers pentru masinile de mare tonaj. Mai ieftin decat inca un pod ...
|
Quote:
Totul a fost bine gandit, iar fara podul despre care spui ca este inutil nu s-ar fi putut sa se coboare de pe autostrada iinspre directia Cluj sau Oradea. P.s. Portiunea de A3 dintre Turda si Campia Turzii se va deschide in 4 Noiembrie, datorita montarii conexiunilor dintre parapetii H1-H3 si H3-H4 , montare care nu se poate face din lipsa pieselor de conexiune care nu au venit din Italia. |
Si cine taie panglica?
|
podul acela a fost facut asa pt ca pe autostrada trebuie sa intri cu o anumita viteza pt a te incadra in trafic cat mai fluent fara nevoia de accelerare brusca plus ca daca este in curba se impune si o raza..care e destul de mare... daca v-ati uita un pic peste niste stasuri de drumuri ati intelege poate mult mai bine. (nu este un atac la nici o persoana si rog sa nu fie luat ca unul)
|
s-a deschis tronsonul Turda - CT?
|
Nu s-a deschis.
O comisie de la CNADNR este de o saptamana aici sa verifice toate detaliile, cand v-a termina, probabil se deschide traficul. |
Quote:
|
Macar de 1 decembrie se deschide ultimul tronson?
|
9 Attachment(s)
Astazi la ora 11 Primul Ministru va taia panglica de inaugurare a tronsonului Turda - Campia Turzii.
|
|
Am fost acum cateva zile pe autostrada .. gilau-turda .. si am observat .. ca spre turda in unele zone au aparut niste caneluri in asfalt .. nu sunt mari .. nu deranjeaza la condus .. inca.. asemenea urme de uzura nu ar trebui sa apara nici dupa 10 ani de functionare ..
Nu stiu daca e vb numai de stratul de uzura .. si daca ar fi .. nu ar trebui sa apara inca acele caneluri .. Acuma au aparut din cauza ca s-a grabit lucrarea .. sau nu a fost materialul de calitate ..? In rest .. toate bune si ma bucur ca s-a facut o iesire calumea de pe autostrada :p |
| All times are GMT +2. The time now is 23:07. |
- Copyright 2026 4Tuning