![]() |
Ceva poze mai noi!
3 Attachment(s)
Astea sunt niste poze mai noi...masina acum este demontata,o renevez putin sa zic asa...tocmai am terminat de chituit si vopsit pragurile si eleronul,maine le montez la loc si o sa urmeze sa imi fac spoilarul fatza...Bafta
|
Re: Opel Calibra super !!!
daca vrea cineva calibra turbo.........am....eu..
|
Re: Ceva poze mai noi!
Quote:
Masina asta nu ai cumparat-o cumva din craiova? Era una de vanzare aici dar vara trecuta parca si semana foarte mult cu a ta DJ-87-RVN. Oricum frumushik masina. Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente :-P |
Dap asta este...
|
Stii ceva din trecutu ei???
|
2 Attachment(s)
:twisted: Niste poza cu spoilarul cum arata facut
|
faina omule ;) pe la ceva show-uri ai fost cu ea?!
|
Pai la mine nu este nimic in zona:(...si sa merg pana la craiaova sau buc etc...nu prea pot:)
Oricum am inceput sa mai investesc cate ceva in ea...dar se vad si rezultatele! |
in oradea in curand un show de proportzi....dak te intereseaza intreb de inscriere si una alta :)
|
imi place ce modificare i-ai facut,tu ai facut-o?
...e tot acelasio spoiler:)imi place,arata mult mai bine...asa mi se pare,la schimbat |
pai da eu l-am facut:D...daca tot am conditii si pot sa fac si eu...doar cu vopsitu merg la cineva:)
si faza cu oradea este cam departe |
4 Attachment(s)
Am terminat in mare parte si exteriorul...mai trebuie pusa plasa.Urmeaza interiorul:) dupa o scurta pauza!
|
dai jos frate priza aia de pe capota!.. in rest e ok :) da` fara priza aia ordinara
|
As dao dar nu stiu cum sa fac sa nu se duca si vopseaua
|
exterioru ii mai reusit...mai putzin priza de aer cum a zis si DRooPY...la interior ce teai gandit sa faci`?
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:50. |
- Copyright 2026 4Tuning