![]() |
Re: cazanul meu cel nou :)
cat tea costat terminalul de toba ???astept raspuns si inca ceva cred ca prizele de aer erau mai misto argintii
|
in rest e belea si apropo folia de pe luneta merge pusa dintr-o bucata :D
|
folia nu merge pusa dintr-o bucata ...cel putin asa a fost la mine si asa stiu eu
finalu a fost 50 RON |
si daca iti iei ca a mea indentica si ai motorina ...sau de oricare iti iei ...ia si taie din teava si pune-o fix de unde se termina toba ...se aude altfel :)
fluiera misto ;) |
man nu nituii pedalele ..dupa aia poate vrei sa le dai jos . si o sa te chinui ...f mult...
|
nu e problema ca se dau jos niturile se taie.Intradevar e bine sa incerce intai sa vada cum vin montate si daca nu il incomodeaza cumva la condus
|
deocamdata nu montez nimica ..pedalele sunt in asteptare
|
oricum mai ai de luat din masina mea doar volanul,cotiera si plafonul si sper ca in viitor si bordul....pregatesc o surpriza si eu
|
sa vezi cum imi fac oglinzile :)
acolo surpriza |
eu din pacate pentru ca nu am gasit usi la ramat cuoglinda incorporata si mai ales pentru ca nu am mai avut bani sa imi iau usi fatza nu am reusit sa imi fac oglinzi misto:( oricum nu imi pare rau ca a ramas asa masinutza mea
|
3 Attachment(s)
gata mosule gata :)
|
m-am hotarat sa numai vopsesc plasticul de pe bord cu albastru o imbrac tot imitatie de carbon
|
1 Attachment(s)
Ia si de aici o mica idee
|
imi place ..tot vopsea ? in caz ca ma apuc cu imitatie de carbon pun si pe zona aceea de fapt dunga care mi-ai aratato
daca ma crezi pana acuma la chestia asta nu m-am gandit si nici nu am obs :) |
In nici un caz vopsea. E profil de aluminiu ce se monteaza la imbinarea intre gresie si parchet. E o bara de 93 cm (ai nevoie de aprox 70 cm) la aprox 20 RON si pe spate are un material adeziv.
P.S. adezivul e gen mastic, se poate da jos fara deteriorarea bordului in caz ca te plictisesti de el. Ceva similar am vazut la Clio 3, pus de fabrica |
| All times are GMT +2. The time now is 17:43. |
- Copyright 2026 4Tuning