Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa agati o fata ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1546-agati.html)

TM-84-DMX 10-08-05 22:31

:lol: ...nu stiam,avem voie sa folosim si cuvinte d genu' \"p...\"?
Da,ai dreptate,dar daca ajungeam la concluzia k mie nu imi place fata ,trebuia sa scap cumva d ea,si totusi sa fac asta intr-un mod subtil sa nu se supere...cine stie poate odata o sa fie pliktiseala mare,si brusc o sa imi placa! :lol:

needBrain 10-08-05 22:57

dar cine te pune sa ramai cu ea?
adica u potzi sa ramai cu o tipa care se lasa agatzata?
io nu pot.
ies cu ea la un suc,doua,trei,dar atat.
o mai chem la vreo chindie k sa fie fete etc,dar atat

Bytzu 11-08-05 07:21

Aleks, de unde crezi? :twisted: inainte aveam semnatura pe forum autoboombuz....sunt prieten cu toata linia 102..iti dai seama si garajul titan... :lol:
i-am facut unui prieten muzica pe autobuz, cu sub si tot ce trebuie, sa vedeti acolo baieti cum se agata, 2-3 pe zi, in cabina autobuzului, cand e autobuzu plin... :D

apropo, prietenu asta venea la curse, si facea curse, din cand in cand venea si cu autobuzu, inca de la inceput, in ozana, pt ca acolo sta...

aleks 11-08-05 09:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Bytzu\"
i-am facut unui prieten muzica pe autobuz, cu sub si tot ce trebuie, sa vedeti acolo baieti cum se agata, 2-3 pe zi, in cabina autobuzului, cand e autobuzu plin... :D

eshh nebun :twisted: ce dreq sa caute un sub in autobuz? cine asculta?

SpeedeR 11-08-05 13:28

loool :lol: :lol: :lol:

ik4 nu?! :D

needBrain 11-08-05 21:45

si cat costa un autobuz? :lol:

aleks 12-08-05 09:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
si cat costa un autobuz? :lol:

simti nevoia sa agati cu autobuzul?
ai permis categ d, ai licenta de executie, ai licenta de transport, ai traseu obtinut de la arr, ai garaj propriu, ai omologare de la rar? :lol: :lol:
mai bine te orientezi spre altceva cu banii astia :twisted: :twisted:

needBrain 12-08-05 22:10

dar ce mah,il cumpar pe pe pers fizica,asa k sa ma plimb cu el.ce,trebuie neaparat sa il bag pe un traseu?merg pe unde vrea muschii mei :lol:

aleks 15-08-05 09:32

Re:

Quote:

dar ce mah,il cumpar pe pe pers fizica,asa k sa ma plimb cu el.ce,trebuie neaparat sa il bag pe un traseu?merg pe unde vrea muschii mei :lol:

dak mai urci pe cineva in el se keama ca faci transport ilegal de persoane, ntz ntz, grav, dosar penal :lol: :lol:

needBrain 15-08-05 18:35

ii pun folii sa nu se vada in interior :lol:

aleks 16-08-05 10:10

Re:

Quote:

ii pun folii sa nu se vada in interior :lol:

la asta nu ma gandisem :lol: :lol:
tu esti clar hotarat sa agati cu autobuzul, vad k nici un argument nu e de natura sa te opreasca :twisted:

needBrain 18-08-05 15:21

pai il transform intr-un \"tour bus\"
cu dormitor in spate pt.......cand sunt obosit :lol:

aleks 19-08-05 08:59

Re:

Quote:

pai il transform intr-un \"tour bus\"
cu dormitor in spate pt.......cand sunt obosit :lol:

pai tu ti-ai dori sa stai numai obosit , sa merite investitia :twisted: :twisted:

TM-84-DMX 19-08-05 15:05

Re:

Quote:

io nu pot.

Pai si atunci ,fata cu care esti cum numsti k ai cules-o,nu tot agatat?..In fine,clar k nu as umbl cu una care e botanista rau d tot.Dupa parerea mea sunt 2 feluri d fete,alea cu care ai vrea sa fii,si alea cu care ai vrea sa te distreyi,d consum.. 8)

needBrain 20-08-05 09:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TM-84-DMX\"
Quote:

io nu pot.

Pai si atunci ,fata cu care esti cum numsti k ai cules-o,nu tot agatat?..In fine,clar k nu as umbl cu una care e botanista rau d tot.Dupa parerea mea sunt 2 feluri d fete,alea cu care ai vrea sa fii,si alea cu care ai vrea sa te distreyi,d consum.. 8)

ffff korekt.
bai deci o tipa care as pescui-o de pe strada cand sunt cu masina....pai cum draq sa raman cu ea?pai daca stau la semafor cu ea-n masina,opreste unu cu un bmw langa,ii face cu ochi....pai aea e-n stare sa coboare de la mine si sa se urce la ala
in sch,la o petrecere e altceva,si prefer sa vb cu ea inainte de a \"ataca\"

All times are GMT +2. The time now is 07:14.

- Copyright 2026 4Tuning