![]() |
:lol: ...nu stiam,avem voie sa folosim si cuvinte d genu' \"p...\"?
Da,ai dreptate,dar daca ajungeam la concluzia k mie nu imi place fata ,trebuia sa scap cumva d ea,si totusi sa fac asta intr-un mod subtil sa nu se supere...cine stie poate odata o sa fie pliktiseala mare,si brusc o sa imi placa! :lol: |
dar cine te pune sa ramai cu ea?
adica u potzi sa ramai cu o tipa care se lasa agatzata? io nu pot. ies cu ea la un suc,doua,trei,dar atat. o mai chem la vreo chindie k sa fie fete etc,dar atat |
Aleks, de unde crezi? :twisted: inainte aveam semnatura pe forum autoboombuz....sunt prieten cu toata linia 102..iti dai seama si garajul titan... :lol:
i-am facut unui prieten muzica pe autobuz, cu sub si tot ce trebuie, sa vedeti acolo baieti cum se agata, 2-3 pe zi, in cabina autobuzului, cand e autobuzu plin... :D apropo, prietenu asta venea la curse, si facea curse, din cand in cand venea si cu autobuzu, inca de la inceput, in ozana, pt ca acolo sta... |
Re:
Quote:
|
loool :lol: :lol: :lol:
ik4 nu?! :D |
si cat costa un autobuz? :lol:
|
Re:
Quote:
ai permis categ d, ai licenta de executie, ai licenta de transport, ai traseu obtinut de la arr, ai garaj propriu, ai omologare de la rar? :lol: :lol: mai bine te orientezi spre altceva cu banii astia :twisted: :twisted: |
dar ce mah,il cumpar pe pe pers fizica,asa k sa ma plimb cu el.ce,trebuie neaparat sa il bag pe un traseu?merg pe unde vrea muschii mei :lol:
|
Re:
Quote:
|
ii pun folii sa nu se vada in interior :lol:
|
Re:
Quote:
tu esti clar hotarat sa agati cu autobuzul, vad k nici un argument nu e de natura sa te opreasca :twisted: |
pai il transform intr-un \"tour bus\"
cu dormitor in spate pt.......cand sunt obosit :lol: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
bai deci o tipa care as pescui-o de pe strada cand sunt cu masina....pai cum draq sa raman cu ea?pai daca stau la semafor cu ea-n masina,opreste unu cu un bmw langa,ii face cu ochi....pai aea e-n stare sa coboare de la mine si sa se urce la ala in sch,la o petrecere e altceva,si prefer sa vb cu ea inainte de a \"ataca\" |
| All times are GMT +2. The time now is 07:14. |
- Copyright 2026 4Tuning