![]() |
Re: E30 - Coupe white
Frumos frumos! Multa bafta!
|
2 Attachment(s)
Quote:
Acum am nevoie de parerea voastra:) nu ma pot hotara...am probleme cu sticletzii - stopurile mele sunt facute negre ...vreau sa iau un set de stopuri si nu ma pot decide care so ...care? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Eu am impresia ca cele smoked sunt model mare iar celelalte sunt ce ti se potrivesc tie, adica modelul ingust..;)..deci nu ai ce sa alegi dintre cele doua modele..insa ca idee, smoked e mult mai frumos8)
Si cu gaborii nu ai de ce sa iti faci griji..daca cumperi/ montezi ceva smoked din "fabrica" nu au ce comenta..:idea:..pe cand cum le ai tu vopsite se vad din avion ca sunt facute "la garaj"..;) |
1 Attachment(s)
Scurt si la obiect : stopurile din poza 2 sunt diferite.Daca gasesti pentru tine smoked, e OK. Daca te opreste spui ca asa sunt stopurile din fabrica ( Ex : Ford Sierra -vezi foto- ).
|
Quote:
|
cu alea fumurii nu spune nimeni nimic. mai am si eu unu pe masina.original.sa nu fie negre pacura ca atunci comenteaza.
|
Quote:
|
Azi am reusit sa fac evacuarea cu ajutorul colegului meu Catalin caruia din nou ii multumesc pe aceasta cale pentru ajutor si orele multe petrecute pe sub masina :D!
Am schimbat galeriile de evacuare cu unele de 2,5 ,intermediara originala cu traseu intre galerie si intermediara marit la fel si intre intermediara si finala. Finala este una sport universala:oops: dubla rotunda ca asa ii sta cel mai bine la urs parerea mea! Rezultatul este un sunet de evacuare exact cum imi doream: grav, nu foarte tare ca si decibeli sunet care apoi se subtiaza pe masura ce urca in ture:twisted:. A iesit exact cum am vrut! Din pacate de poze nu am avut timp...avand mainile ocupate si murdare...dar o sa pregatesc un filmulet... cu un sound asta dupa ce se mai arde toba:twisted: Voi reveni:) |
Am aparut cam tarziu cu postu' da sa stii ca si eu votez tot SMOKED! (da bine mai ales pe masina alba ;)) din experientza :) zic) + astept sa bagi poze cu finala si filmuletz cu muzica ei :)
|
suna foarte frumos ursache :twisted: bafta in continuare
|
6 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ca stopuri prefacelift mie cel mai mult imi plac cele mov.
Am un E30 alb si arata bine combinatia alb-mov. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:13. |
- Copyright 2026 4Tuning