Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - "Ursul meu"...by Shoby (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/154072-e30-ursul-meu-by-shoby.html)

luci4n_vl 11-03-10 19:56

Re: "Ursul meu"...by Shoby

din pacate nu poate fi vazuta....la romexpo...bugetul nu mi`a permis sa o termin la timp...(intretin 2 masini),,,un 325tds....si bestia asta mica...sper k la urmatoarea expozitie sa fiu prezent....pana atunci am sa fac tot posibilul sa fie gata.....am sa vin cu 2 masini...un pisic..si un urs....

PS...ms pt aprecieri....

tito_punto 11-03-10 20:12

pacat ca o asemenea frumusete nu poate fi vazuta la romexpo...dar poate la urmatoarea nu ne mai dezamagesti si vi sa ne arati bestia din garajul tau...bafta

Provenzano 11-03-10 20:16

.....banii astia...

Serghei_325 13-03-10 01:43

Sa speram ca putem sa avedem ursu la Romexpo

Gyo*TDS 13-03-10 14:14

Quote:

Originally Posted by Serghei_325 (Post 3177267)
Sa speram ca putem sa avedem ursu la Romexpo

citeste mai sus ,ursu nu va fii la romexpo ;)

couzin 14-03-10 17:56

Foarte tare masina intotdeauna mi-a placut modelu asta de BMW si e si motor mare io as pastra-o serios e foarte smechera masina oricum tu sti mai bine ce planuri ai sa ai bafta pt ce ti-ai propus si sa-ti reuseasca ;)

luci4n_vl 14-03-10 18:47

ms couzin.....

anuntz de ultima ora: NU SE MAI VINDE!!!!!!!!

ramane masina mea de "a doua tinerete"....si am sa o tin 4ever......

kitz` 14-03-10 18:47

Quote:

Originally Posted by luci4n_vl (Post 3182086)
ms couzin.....

anuntz de ultima ora: NU SE MAI VINDE!!!!!!!!

ramane masina mea de "a doua tinerete"....si am sa o tin 4ever......

bine faci

couzin 14-03-10 18:52

pai chiar k la cata munk ai bagat la ea sa arate asa si la ce motor are pai asta nu e masina s-o dai cu cat imbatraneste mai mult cu atat are valoare mai mare e BMW nah

MiTzA- 14-03-10 21:26

nu se merita sa vinzi o masina in care ai inceput sa bagi ceva bani :) . parerea mea :)

georacer 21-03-10 17:39

4 Attachment(s)
:rolleyes2 frumos ursu,nu te mai gandi la vanzarea lui,mai tine-l la garaj o vreme,bmw intretinut si modificat nu-si pierde niciodata valoarea,ba din contra!!tot respectul pt munca depusa!!
hai sa-ti lasi si eu 2-3 poze cu batrana mea E34!!!

ps:cu respect George din Ploiesti!! m-as baga si eu cu voi in club,da-mi e frica k nu ma mai primesc baietzii la garaj sa-mi repar balena!!=)) bafta!

luci4n_vl 21-03-10 19:25

ms pt comentarii....intradevar frumoasa masina.....e34 asta e bestial....ce motorizare ai pe al?....aaaa sa nu uit...bestiale jantele.......felicitari!!!!

bmw_motorsport 21-03-10 19:38

bine ca nu-l mai vinzi...cine stie pe ce maini aiurea ajungea...cand nu ai bani...la garaj cu el...si o arzi dubios cu dieselul;)

couzin 21-03-10 19:42

Frumoasa intradevar si seria 5 e ingrijita felicitari proprietarului sa ai o masina mai veche si sa o ingrijesti sa o intretii zi de zi arata ca esti cu adevarat pasionat si la modelele astea de BMW se merita vb ta cu cat trece timpu cu atat prinde valoare mai mare

georacer 21-03-10 20:17

momentam am bagat-o in lucru ca tot a fost iarna,am dat aripile jos sa verific rugina,nu are probleme ,dar preventiv,am dat nijte antifon pateste tot,vreau sa-i pun un cozoroc la luneta cum zice shobo si nijte tobe sport si s-o arunc iar pe strazi ca vine caldura!! masina e din 94,motor M50 24 de valve vanos 2,0 cu chip!!merge ceas!! multa bafta si merci de aprecieri!!

All times are GMT +2. The time now is 14:36.

- Copyright 2026 4Tuning