![]() |
Re: "Ursul meu"...by Shoby
din pacate nu poate fi vazuta....la romexpo...bugetul nu mi`a permis sa o termin la timp...(intretin 2 masini),,,un 325tds....si bestia asta mica...sper k la urmatoarea expozitie sa fiu prezent....pana atunci am sa fac tot posibilul sa fie gata.....am sa vin cu 2 masini...un pisic..si un urs....
PS...ms pt aprecieri.... |
pacat ca o asemenea frumusete nu poate fi vazuta la romexpo...dar poate la urmatoarea nu ne mai dezamagesti si vi sa ne arati bestia din garajul tau...bafta
|
.....banii astia...
|
Sa speram ca putem sa avedem ursu la Romexpo
|
Quote:
|
Foarte tare masina intotdeauna mi-a placut modelu asta de BMW si e si motor mare io as pastra-o serios e foarte smechera masina oricum tu sti mai bine ce planuri ai sa ai bafta pt ce ti-ai propus si sa-ti reuseasca ;)
|
ms couzin.....
anuntz de ultima ora: NU SE MAI VINDE!!!!!!!! ramane masina mea de "a doua tinerete"....si am sa o tin 4ever...... |
Quote:
|
pai chiar k la cata munk ai bagat la ea sa arate asa si la ce motor are pai asta nu e masina s-o dai cu cat imbatraneste mai mult cu atat are valoare mai mare e BMW nah
|
nu se merita sa vinzi o masina in care ai inceput sa bagi ceva bani :) . parerea mea :)
|
4 Attachment(s)
:rolleyes2 frumos ursu,nu te mai gandi la vanzarea lui,mai tine-l la garaj o vreme,bmw intretinut si modificat nu-si pierde niciodata valoarea,ba din contra!!tot respectul pt munca depusa!!
hai sa-ti lasi si eu 2-3 poze cu batrana mea E34!!! ps:cu respect George din Ploiesti!! m-as baga si eu cu voi in club,da-mi e frica k nu ma mai primesc baietzii la garaj sa-mi repar balena!!=)) bafta! |
ms pt comentarii....intradevar frumoasa masina.....e34 asta e bestial....ce motorizare ai pe al?....aaaa sa nu uit...bestiale jantele.......felicitari!!!!
|
bine ca nu-l mai vinzi...cine stie pe ce maini aiurea ajungea...cand nu ai bani...la garaj cu el...si o arzi dubios cu dieselul;)
|
Frumoasa intradevar si seria 5 e ingrijita felicitari proprietarului sa ai o masina mai veche si sa o ingrijesti sa o intretii zi de zi arata ca esti cu adevarat pasionat si la modelele astea de BMW se merita vb ta cu cat trece timpu cu atat prinde valoare mai mare
|
momentam am bagat-o in lucru ca tot a fost iarna,am dat aripile jos sa verific rugina,nu are probleme ,dar preventiv,am dat nijte antifon pateste tot,vreau sa-i pun un cozoroc la luneta cum zice shobo si nijte tobe sport si s-o arunc iar pe strazi ca vine caldura!! masina e din 94,motor M50 24 de valve vanos 2,0 cu chip!!merge ceas!! multa bafta si merci de aprecieri!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:36. |
- Copyright 2026 4Tuning