Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele scara 1/18 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18.html)
-   -   Machetele mele - radu_rs (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18/153457-machetele-mele-radu_rs.html)

radu_rs 27-02-10 21:27

Re: Machetele mele - radu_rs

bine punctat Racer21 :D, am pus doua poze, una cu motorul si una sa se vada ce se deschide.

Mexikanu1405: Range tau din ce am observat este tot un rosu, dar mai inchis putin, nu-i asa aprins. In ceea ce priveste "cine pe cine a copiat" si "cine de la cine s-a inspirat" ... nu stiu.

radu_bv: Sa stii ca-mi pare tare bine ca am facut aceasta achizitie. In ceea ce priveste brand-ul:bburago, e cam relativa treaba... sunt convins ca si cei mai critici/cunoscatori in domeniu au cel putin o macheta bburago sa le placa.

radu_rs 06-03-10 13:25

1 Attachment(s)
O mica mostra cu noua achizitie, am vrut sa o prezint complet dar am ramas fara baterii la aparatul foto. Pozele cu prezentarea si detaliile dupa ce se incarca acumulatorii :D

BMW M6 - 1/18 Revell.

radu_bv 06-03-10 14:13

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3153203)
O mica mostra cu noua achizitie, am vrut sa o prezint complet dar am ramas fara baterii la aparatul foto. Pozele cu prezentarea si detaliile dupa ce se incarca acumulatorii :D

BMW M6 - 1/18 Revell.

Acumulatorii astia.....:bat:

VENOX 07-03-10 13:01

Sunt frumoase ultimele prezentate. Dar Megane-ul Trophy... pfff... arata intr-un mare fel. Mai ales ca am vazut ca esti pasionat de Renault RS, asa ceva e un "must have". Fain, foarte fain!

Decodat 07-03-10 13:07

Tot Meganul Trophy ma fascinat si pe mine. Bafta.

radu_rs 07-03-10 13:26

9 Attachment(s)
mersi de aprecieri, Megane Trophy este editie limitata la 3400 unitati, este o macheta frumoasa.

Am placerea sa va prezint o macheta foarte reusita din punctul meu de vedere:

BMW M6 - 1/18 Revell
- se deschide capota, usile
- stergatoarele "active", directie functionala
- acoperis in nuanta negru mat, vopseaua pe masina este impecabila fara nici un defect.
- motor foarte bine detaliat.
- restul in poze :)

radu_bv 07-03-10 13:29

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3156407)
mersi de aprecieri, Megane Trophy este editie limitata la 3400 unitati, este o macheta frumoasa.

Am placerea sa va prezint o macheta foarte reusita din punctul meu de vedere:

BMW M6 - 1/18 Revell
- se deschide capota, usile
- stergatoarele "active", directie functionala
- acoperis in nuanta negru mat, vopseaua pe masina este impecabila fara nici un defect.
- motor foarte bine detaliat.
- restul in poze :)

Foarte frumos M6-le. Imi place mult. Chiar daca nu se deschide portbagajul e misto si o prinde bine si culoarea;)

steaua23 07-03-10 13:58

E foarte reusita. Se poate compara cu modelele mai scumpe. La motor e peste ce ma asteptam.
Spor la colectionat in continuare

model collector 07-03-10 15:58

Acoperisul negru mat trebuie sa reprezinte fibra de carbon, nu le-a iesit. Motorul mi se pare peste asteptari intr-adevar. Macheta este metalica sau composit?

radu_rs 07-03-10 18:55

Quote:

Originally Posted by radu_bv (Post 3156420)
Foarte frumos M6-le. Imi place mult. Chiar daca nu se deschide portbagajul e misto si o prinde bine si culoarea;)

Mersi Radu, era cam prafuita cand am vazut-o la tine, cand am ajuns acasa am lustruit-o si a capatat o alta infatisare :lol:. Culoarea este super, seara nu stii daca este neagra sau albastru onyx.

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3156516)
E foarte reusita. Se poate compara cu modelele mai scumpe. La motor e peste ce ma asteptam.
Spor la colectionat in continuare

mersi, se poate compara cu un kyosho la exterior si motor, chiar daca kyosho e de 2 ori mai scump. chiar am sa-l rog pe Endzo sa-mi permita sa-i folosesc 2-4 poze din thread-ul lui cu prezentari sa fac o comparatie. Dar asta dupa ce voi face 2-4 poze, in aceasi pozitie si la fel de profesionale ca ale lui :D ... curand.

Quote:

Originally Posted by model collector (Post 3156891)
Acoperisul negru mat trebuie sa reprezinte fibra de carbon, nu le-a iesit. Motorul mi se pare peste asteptari intr-adevar. Macheta este metalica sau composit?

Macheta este metalica, este destul de grea ca si macheta, mai grea ca oricare din modelele pe care le detin, cam inca odata. Acoperisul negru este si el din metal, vopsit negru - mat, care da, trebuia sa reprezinte fibra de carbon. Una peste alta o macheta reusita la bani putini 8)

gabitzUU 07-03-10 19:47

O frumusete de masina :X nu imi place in realitate cat imi place ca macheta asta :D

enDzo 07-03-10 22:29

Intr-adevar o macheta peste asteptari din cate Revell am vazut pana acum, mai ales vopseaua... insa din cat imi dau seama din poze nu imi place cum sunt realizate grilele... si interiorul. Apropo, cat a costat?

radu_rs 08-03-10 00:33

Quote:

Originally Posted by gabitzUU (Post 3157702)
O frumusete de masina :X nu imi place in realitate cat imi place ca macheta asta :D

multumesc de aprecieri :D

Quote:

Originally Posted by enDzo (Post 3158430)
Intr-adevar o macheta peste asteptari din cate Revell am vazut pana acum, mai ales vopseaua... insa din cat imi dau seama din poze nu imi place cum sunt realizate grilele... si interiorul. Apropo, cat a costat?

Am ramas placut surprins sa vad ca Scirocco Revell este o macheta extra bine realizata.
Vis-a-vis de M6, grilele in poze par un plastic ieftin, dar nu e asa si in realitate iar bordul este ok, cu insertii care imita lemnul... l-am pozat fara lumina, fara blit nu prea se intelege mare lucru :D

radu_rs 10-03-10 16:29

7 Attachment(s)
Salut!

In "parcul auto" Renault a sosit si mai vastnica Renault 12 Gordini, o macheta numai buna de mers cu ea la casat, pentru cuponul de 3800 RON, avansul la o noua macheta. NOT! It was a joke! :D

RENAULT 12 Gordini - 1/18 Solido
o macheta ce nu trebuie sa lipseasca din colectia unui pasionat de machete Renault, indiferent daca este rally sau nu.

radu_bv 10-03-10 21:51

Ho ho ho!!! cam tarziu ti-a ajuns:-P Frumoasa foc:-) felicitari:-P

All times are GMT +2. The time now is 14:02.

- Copyright 2026 4Tuning