![]() |
Re: Incredibil - Lovit de o masina CD
pai masina si-a reparat-o din cate am inteles....
|
@valib - masina a fost reparata in urma cu ... aproximativ 2 luni...
@florincars - galbejitu' ??? a scapat ... era si firesc ... |
Quote:
:???: |
Quote:
au dat dreptate...s-a rezolvat din punctul lor de vedere ... |
extraordinar , asta da veste :D bravo justiei romane ( nu credeam k o sa spun asta in viata asta ) dar asta e doar un caz dintre mii si mii...oricum sa zicem k e un inceput bun :D
|
trebuie deskis un alt proces, tu ca parte vatamata si cetateanul chinez ca reclamat.
aici nu mai ai sanse de castig, parerea mea... |
pai de ce ?! dak statul a hotarat k nu a fost el devina .... e totul limpede , nuh ?
|
statu' a decis k a procedat gresit politzaiu' prin procesul verbal, prin administrarea probelor incorect, pana la a demonstra ce si cum a facut chinezu..cred k mai e mult de furca...plus k si imunitatea aia..nu-i degeaba :wink:..parerea mea
|
Quote:
Dar oricum, el trebuia sa se indrepte impotriva statului dpdv civil, dupa care statul se putea indrepta impotriva politistului |
Quote:
nu a existat nicio DOVADA ca galbejitul a fost baut ... si nici dupa martori nu cred ca s-ar putea lua in considerare... plus ca scapa ei de chestiile astea ca sa ramanem "tovarasi" cu ei ;) se va musamaliza cazul (daca va fi unul) ;) |
Catalin prost ar fi acum ca a castigat procesu cu Statu sa nu dea in judecata si Ambasada Chinei si sa le ceara despagubiri, mai ales ca am inteles ca sotia lui a fost lovita in accident! Ar putea sa ceara despaguri si ridicarea imunitatii acelui "galbejit" dupa care poate sa ceara expulzarea pt ca a abuzat de functia pe care o avea si a influentat pe domnul garcea (trafic de influenta - se poate lasa si cu parnaie)!!!
Toate cele bune si asteptam sa vedem ce se mai intampla!!! |
Quote:
|
nu cred k in procesul castigat de cata s-a dovedit sau a fost vorba de stabilirea vinovatului accidentului sau ma insel? totul a fost legat de garcea si declaratiile lui false..(parca)
|
sunt curios cat la costat pe catalin toata faza asta cu avocatu,procesu...?
|
si cine le-a platit...la final a primit despagubiri pt proces..au ba?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:25. |
- Copyright 2026 4Tuning